Vrouw heeft dramatisch auto-ongeluk: komt de politie op tijd om haar uit haar brandende auto te halen?

Geen categorieapr 21 2015, 14:00
Ze was buiten bewustzijn dus kon niet zelf ontsnappen.
Een Amerikaanse vrouw kwam onlangs ernstig in de problemen terwijl ze op pad was met haar auto. Dawn Milosky had namelijk gedronken, wat niet erg handig is als je daarna achter het stuur plaatsneemt. Ze kon haar auto niet bedwingen en reed schots en scheef over de weg...
Tot ze de controle helemaal kwijtraakte en een serieus ongeluk had.
Rook steeg op uit haar auto maar Dawn kon niet ontsnappen. Door de klap was ze namelijk bewusteloos.
Gelukkig hadden oplettende voorbijgangers de politie al ingeschakeld. Ze kwamen bij de auto aan - die flink toeterde en rookte - en probeerden Dawn bij te laten komen. Helaas, niets werkte. Ten einde raad besloten ze uiteindelijk maar om haar riem door te snijden.
Het kostte ze twee minuten, maar het lukte. Dawn werd uit haar auto gesleept en de agenten probeerden haar weer bij bewustzijn te brengen. Omdat ze ook nog eens dronken was ging dat lastig, maar uiteindelijk lukte het ze.
En dat is maar goed. Op het moment dat ze met haar bezig waren ging Dawns auto namelijk in vlammen op. Als andere mensen - vreemden - de politie niet hadden ingelicht was Dawn ongetwijfeld overleden.
De les?
Ten eerste (we herhalen het nog maar eens): stap nooit dronken achter het stuur. Je brengt anderen én jezelf in gevaar als je dat wel doet. En ten tweede: als je een andere automobilist allerlei rare fratsen ziet uithalen, haal de politie er dan bij. Soms hebben mensen het gevoel dat ze zich dan als 'verraders' gedragen, maar dat is absoluut niet zo; je beschermt jezelf, anderen én de dader (tegen zichzelf). Dat lijkt me niets om je voor te schamen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten