VVD'ers stellen hypocrisie D66 aan de kaak: 'Kennen ze het huwelijk tussen Leefbaar Rotterdam en D66 niet?'

Geen categoriefeb 03 2018, 11:00
Goeie vraag!
D66 Amsterdam doet net alsof de partij ongelooflijk principieel is. Er kan in de hoofdstad nooit een samenwerking worden aangegaan met Forum voor Democratie omdat die partij zogenaamd "een wereldbeeld" uitdraagt "dat haaks staat op dat van D66." Weg ermee dus! In de ban! Met zo'n partij kun je nooit samenwerken!
Helaas voor deze 'principiële' D66'ers zijn er oplettende VVD'ers die de mogelijkheid maar wat graag benutten om even op de samenwerking tussen Leefbaar Rotterdam en D66 te wijzen in die andere grote stad, Rotterdam:
https://twitter.com/MvandeDonk/status/959497062202118144
Nou zullen D66'ers zich ongetwijfeld verdedigen door te stellen dat Leefbaar een heel andere partij is dan FVD, maar dat is flauwekul. De twee werken honderd procent samen in Rotterdam. D66 Amsterdam kan wel heel hoog van de toren blazen dat het nooit en te nimmer zal samenwerken met een partij als FVD, maar dat is gewoon een leugen.
Als D66 echt zo principieel is moet de partij de samenwerking tussen Leefbaar Rotterdam/FVD en de lokale afdeling van D66 in Rotterdam per direct beëindigen. Als dat niet gebeurt -- en als D66 Rotterdam niet duidelijk maakt dat het na de gemeenteraadsverkiezingen niet nog een keer zal samenwerken met Leefbaar/FVD -- bewijst D66 dat het niets meer of minder is dan een op macht beluste, hypocriete partij.
Maar ja, what else is new?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten