VVD'ers stellen hypocrisie D66 aan de kaak: 'Kennen ze het huwelijk tussen Leefbaar Rotterdam en D66 niet?'

VVD'ers stellen hypocrisie D66 aan de kaak: 'Kennen ze het huwelijk tussen Leefbaar Rotterdam en D66 niet?'

Goeie vraag!

D66 Amsterdam doet net alsof de partij ongelooflijk principieel is. Er kan in de hoofdstad nooit een samenwerking worden aangegaan met Forum voor Democratie omdat die partij zogenaamd "een wereldbeeld" uitdraagt "dat haaks staat op dat van D66." Weg ermee dus! In de ban! Met zo'n partij kun je nooit samenwerken!

Helaas voor deze 'principiële' D66'ers zijn er oplettende VVD'ers die de mogelijkheid maar wat graag benutten om even op de samenwerking tussen Leefbaar Rotterdam en D66 te wijzen in die andere grote stad, Rotterdam:

Nou zullen D66'ers zich ongetwijfeld verdedigen door te stellen dat Leefbaar een heel andere partij is dan FVD, maar dat is flauwekul. De twee werken honderd procent samen in Rotterdam. D66 Amsterdam kan wel heel hoog van de toren blazen dat het nooit en te nimmer zal samenwerken met een partij als FVD, maar dat is gewoon een leugen.

Als D66 echt zo principieel is moet de partij de samenwerking tussen Leefbaar Rotterdam/FVD en de lokale afdeling van D66 in Rotterdam per direct beëindigen. Als dat niet gebeurt -- en als D66 Rotterdam niet duidelijk maakt dat het na de gemeenteraadsverkiezingen niet nog een keer zal samenwerken met Leefbaar/FVD -- bewijst D66 dat het niets meer of minder is dan een op macht beluste, hypocriete partij.

Maar ja, what else is new?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties