Waarom niet: terreurfan Abbas geeft dit jaar doodleuk miljoenen extra salaris aan opgesloten terroristen

Geen categoriejul 21 2017, 13:00
Het budget van het Palestijnse Ministerie voor Terreurverheerlijking en Jodenhaat is in 2017 weer omhoog geschoten.
Keer op keer is het weer raak: 'Palestijnse' terroristen steken, schieten, knallen of maaien Israëli's neer met wat ze dan ook voor handen hebben. De reacties zijn ook altijd hetzelfde: Israël rouwt en verscherpt de veiligheidsmaatregelen, de rest van de (linkse) wereld wordt boos omdat Israël zo streng doet. En de Palestijnen? Die vieren feest om de dood van de joodse slachtoffers te verheerlijken. Om te kotsen.
Het blijft helaas echter niet bij volksfeesten: ergens héééél ver weg zou je misschien nog kunnen redeneren dat die mensen 'niet beter weten' omdat ze, net als in Arabische landen, jodenhaat met de paplepel ingegoten hebben gekregen. Wat echter op geen enkele manier 'goed te praten' valt, is de houding van Mahmoud Abbas en zijn volgelingen, die het regeringsapparaat van de autonome regio misbruiken om terreur te verheerlijken. Pleinen en straten worden naar kindermoordenaars vernoemd en er wordt nooit ook maar één slecht woord gerept over terreuraanslagen.
Misschien wel het meest misselijkmakende beleid, is dat van de 'martelarensalarissen'. Terroristen die in Israëlische gevangenissen terechtkomen en hun families, worden namelijk dik betaald, direct vanuit de staatskas van de Palestijnse Autoriteiten. Omdat het een doodnormale uitgave is, gelijk aan het aanleggen van nieuwe straten of het onderhouden van pleinen die dan weer naar massamoordenaars vernoemd kunnen worden, staat dit ook gewoon in het budget. Dat budget tot nu toe voor 2017 is nu gepubliceerd, en wat blijkt nou: in vergelijking met 2016 is de financiering van terroristen doodleuk met 13% omhoog gegaan! Palestinian Media Watch heeft de belangrijkste cijfers op een rijtje gezet:
PMW_1
PMW_2
Samengevat: veroordeelde terroristen krijgen dus sowieso een eenmalige 'dank-je-wel-dat-je-een-jood-vermoord-hebt'-betaling, plus nog een berg aan extra royale bonussen die omhoog gaan naarmate de straf hoger uitviel. Ter vergelijking: een plofbaard die drie jaar moet brommen krijgt 'slechts' 401 dollar per maand (14.436 in totaal), terwijl eentje die 30 jaar of meer zit, 3438 dollar per maand krijgt (1.237.680 in totaal!) Al met al geeft men daar zo'n 355 miljoen dollar uit aan het bekostigen van islamistisch terrorisme. Gewoon, omdat het kan, en wij dat maar toestaan.
En ja, als zo'n vetpot je te wachten staat, zijn dit soort daden natuurlijk geen verrassing...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten