Walgelijk: 'antifascisten' bekladden huizen en auto's PVV-kandidaten

Geen categoriefeb 28 2015, 13:00
Geert Wilders noemt het terecht een frontale aanval op de democratie.
Het is echt ongelofelijk wat er vanochtend/vannacht is gebeurd bij verschillende huizen van PVV-kandidaten in Friesland:
Onbekenden hebben zaterdagochtend de woning van de Friese PVV-kandidate Erna Cohen beklad. Op de ramen en deuren van het huis in Peasens-Moddergat zijn met bloedrode letters teksten als 'PVV fascisten' gekalkt. Ook is het verkapte dreigement 'Oog om oog' op de muur van de woning gespoten. Op de stoep hebben de daders geschreven: 'Hier wonen moslimhaters.'
Zie ook de foto die bij het artikel staat op Telegraaf.nl. Cohen en andere PVV'ers zullen zich niet meer zo veilig voelen in hun eigen huis nadat dit is gebeurd. En zie onderstaande tweet van Wilders vanochtend, waarin hij de actie schandalig noemt en een frontale aanval op de democratie, wat het inderdaad is (nota bene op de dag dat de PVV de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen is begonnen):
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/571599846014132225
De politie heeft aangiftes opgenomen en een buurtonderzoek ingesteld, wat zoveel betekent als dat agenten langs de deur gaan bij mensen om te vragen of ze toevallig iets hebben gezien:
http://twitter.com/polfryslan/status/571622632149405697
http://twitter.com/polfryslan/status/571623057791578112
Ik hoop dat het onderzoek veel oplevert en dat de daders, die bijna niet anders dan in de 'antifascistische' hoek moeten worden gezocht (anders zouden ze niet 'fascist' op de ramen en auto's van PVV'ers sprayen) worden opgepakt. Dit is pure intimidatie. De volgende stap is dat de 'antifascisten' (let op de aanhalingstekens, want antifascisten zijn het geenszins, dat blijkt wel) geweld gebruiken tegen PVV'ers.
Bij Pim Fortuyn ging het ook zo. Eerst kwam de stronttaart, en toen kwam de kogel. Dit is onacceptabel. Een jarenlange celstraf is de enige oplossing om het het tuig aan te pakken dat achter deze dreigementen zit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten