Walgelijk! Officier van Justitie: tramterrorist Gökmen Tanis schuldig aan verkrachting

Walgelijk! Officier van Justitie: tramterrorist Gökmen Tanis schuldig aan verkrachting

Tramaanslag in Utrecht. Bron: Wikimedia: J.M. Muller

De officier van Justitie heeft zojuist in de rechtbank geëist dat Gökmen Tanis schuldig wordt verklaard voor verkrachting. Naast de afgrijselijke tramaanslag heeft Tanis nog meer op zijn kerfstok staan. Tanis heeft volgens de aanklager zijn slachtoffer onmenselijk vernederd. Hoe langer de rechtszaak duurt, hoe meer gruwelijke feiten boven water komen drijven.

Tanis was vandaag zelf niet aanwezig in de rechtbank, afgelopen maanden was het al vaak genoeg een enorm gedoe om hem naar de rechtbank te vervoeren. Aangezien hij onze rechtsstaat toch niet erkend is zijn afwezigheid niet echt een gemis.

In maart kreeg Tanis al levenslang voor de tramaanslag, maar nog niet alles rondom de persoon Tanis is besproken in de rechtbank. Zo wordt hij ditmaal aangeklaagd voor verkrachting. Doordat hij dus al levenslang heeft gekregen voor de aanslag kan het OM geen straf eisen bij deze verkrachtingszaak.

De Telegraaf heeft de vrouw in kwestie eerder gesproken, en wat zij over Tanis verteld is werkelijk waar afgrijselijk:

„Ik denk dat hij heel lang niet geslapen had. Hij was een heel ander mens die nacht. Ik zag de duivel in hem. De hele nacht heeft het geduurd. Ik verstijfde, kon niks doen. Ik wist niet hoe ik hem uit mijn huis kon krijgen. Pas om zeven uur ’s ochtends ben ik gaan gillen. Toen schrok hij en vertrok met slaande deuren. Ik belde een vriend die eiste dat ik onmiddellijk de politie zou bellen. Ze kwamen, maar weet je hoe mijn huis eruit zag? Die nacht had hij er een puinhoop van gemaakt. Je bleef vastplakken aan de vloer door de viezigheid. Whisky, appelsap, limonade overal. Hij had allemaal flessen over me leeggegoten. Ik had een dik oog. Hij had in mijn hoofd gebeten. De wasmand was kapot gegooid. Ik was heel angstig, die ochtend.”

Deze gestoorde gek heeft gelukkig al levenslang gekregen, toch hopen we dat de rechter hem voor deze misdaad ook schuldig acht.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
verkrachting Gökmen Tanis

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties