Schermafdruk 2020 05 13 185026

Aanbieding! Mondkapjes nu in de aanbieding: 50 stuks voor €39,95

Geen categoriemei 13 2020, 19:30
Overal hoort men ineens dat mondkapjes dragen toch wel zo verstandig. Al tijden promoten wij betrouwbare en snel leverbare mondkapjes! Aangezien het vanaf 1 juni VERPLICHT wordt om mondkapjes in het OV te gaan dragen is het wel zo handig om een grote voorraad in te slaan. Ook is het verstandig om de mondkapjes preventief als bescherming te dragen als u naar andere plekken gaat waar het haast onmogelijk is om de anderhalvemetersamenleving te waarborgen. Dus wacht niet! En profiteer van deze top aanbieding!
Deze aanbieding wilt u niet missen: normaal gesproken kosten 50 mondkapjes zo'n 65 euro, maar komende dagen is de prijs verlaagd naar 39,95! Dus wacht niet langer en sla uw slag!
De mondkapjes zijn dus tijdelijk qua prijs verlaagd naar 80 cent per mondkapje. Extreem voordelig, en zeker in tijd waarin de vraag naar mondkapjes alleen maar groter zal worden.
Dus als u gebruik gaat maken van het openbaar vervoer, of toch die kapper afspraak maakt, dan doet u er verstandig aan om dat mondkapje te dragen! Ook kan het geen kwaad om een mondkapje te dragen als u een contactberoep hebt!
Wees verstandig en zet uw gezondheid niet op het spel! Profiteer nu van extreem veel voordeel!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten