wildersspijkmedia

Weg met de vrijheid! Burgemeester Molenbeek stuurt politie op Wilders af als hij langskomt

Geen categorienov 02 2017, 16:00
"En hiermee is Molenbeek officieel islamitisch grondgebied verklaard", aldus Geert Wilders zelf.
Op 'islamsafari' gaan: zo noemden Geert Wilders en zijn ideologische genoot Filip Dewinter van Vlaams Belang het. De twee, die zich beiden fel verzetten tegen de islamisering van Nederland, België en heel Europa, wilden vrijdag op bezoek gaan in de Brusselse deelgemeente Molenbeek. Als die naam u een tikkeltje bekend voorkomt, is dat geen toeval: de plek kwam de afgelopen jaren al vele malen in het nieuws alzijnde een moslimextremistisch nest waar onder andere een dader van de aanslagen in Parijs, Saleh Abdeslam, nog even vrolijk een paar maanden kon wonen. Geen betere plek om de islamisering met eigen ogen van dichtbij te zien dus, zullen we maar zeggen.
Helaas voor het islamkritische duo willen de lokale authoriteiten niets weten van hun aangekondigde tripje: de burgemeester van Molenbeek gaf eerder deze week al aan dat ze allebei niet welkom zijn. Want: veiligheidsrisico enzo, met kans op rellen. Dat zo'n risico er zou zijn zegt natuurlijk wel genoeg over die plek, én de mensen die er wonen: als andersdenkenden niet meer langs kunnen komen, dan is een gebied in feite in de greep van één groep die haar wil en wet kan opleggen aan iedereen. Of zoals Geert Wilders het donderdag beschreef:
En daar heeft hij natuurlijk een punt.
Desalniettemin heeft burgemeester Françoise Schepman laten weten dat zij het bezoek zal tegenhouden. Sterker nog, mevrouw heeft vandaag laten weten dat zij desnoods de politie zal inzetten om Wilders en Dewinter uit haar salafistische rijkje te laten verwijderen. Democratie en vrijheid van meningsuiting kunnen ten grave gedragen worden in Molenbeek dus.
Ja, zo rolt Europa tegenwoordig: terroristen krijgen vrij baan, maar onze volksvertegenwoordigers wordt de mond gesnoerd! De omgekeerde wereld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten