Wij schaffen dat! Zes kansenparels vluchten uit bus en bekogelen politie vanwege... controle

Geen categoriemei 12 2018, 17:00
Dit moeten we tegenwoordig maar helemaal normaal vinden. Blijkbaar.

Zes asielzoekers zijn zaterdag uit een lijnbus van Arriva op de Bosscheweg in Tilburg gevlucht en het spoor op gerend, nadat ze een politiecontrole wilden voorkomen. Daarbij is een man gewond geraakt en naar een ziekenhuis gebracht. De vluchtende buspassagiers zijn asielzoekers, bevestigt de politie.

Wat zijn deze mensen toch een verrijking voor de Nederlandse cultuur en samenleving he?
Het zal helemaal niemand verbazen dat de asieleisers in kwestie aan het zwartrijden waren. De chauffeur had dat door en besloot om in te grijpen. De 'vluchtelingen' in kwestie vonden dat een minder goed idee en vluchtten de bus uit toen de politie hen wilde controleren.
Op dat moment werden de heren (het ging ongetwijfeld om mannen) inderdaad vluchtelingen, ja.
Tijdens hun 'vlucht' renden de mannen het spoor op, waarbij één van de asielzoekers 'gewond' raakte. Hoewel ze bekogeld werden gaven de politieagenten die de 'vluchtelingen' op de hielen zaten niet op. Uiteindelijk overtuigden ze de asielzoekers er zelfs van dat hun gewonde broeder behandeld moest worden én dat zij er zelf verstandig aan deden om zich over te geven. En zo geschiedde.
Nou ja. We moeten maar dankbaar zijn dat dit soort cultuurverrijkers naar ons land zijn gekomen de afgelopen jaren. Zonder hen zou het immers maar een saaie bedoening zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten