Wilders: "Nederland is verraden. Ons geld is weggegeven. Onze steden geïslamiseerd"

Geen categoriefeb 08 2017, 12:00
De PVV-leider blijft sociale media gebruiken om zijn achterban direct te bereiken, zonder tussenkomst van deze of gene politiekcorrecte journalist die weer een quasi-racistische draai aan zijn uitspraken probeert te geven.
Het kernverhaal van Geert Wilders deze verkiezingen is duidelijk: Mark Rutte heeft Nederland verraden. Hij en zijn kabinet -- waar ook de PvdA deel van uitmaakt, laten we dat vooral niet vergeten -- beloofden dat ze iets zouden doen aan de massa-immigratie van nepvluchtelingen die zich na binnenkomst weigeren aan te passen, dat ze de lasten zouden verlagen, dat iedere werkende Nederlander 1.000 euro zou krijgen, en -- oh ja -- dat er werkelijk geen cent naar de onverantwoordelijke Grieken zou gaan. Zoals we nu weten waren dat allemaal loze beloften die nog geen dag na de verkiezingen van 2012 in de prullenbak gegooid werden.
Wilders twitter dan ook geheel terecht:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/829237546815221760
"Nederland is verraden," Twittert Wilders. "Ons geld weggegeven, onze steden geïslamiseerd, onze veiligheid verslechterd, onze grenzen open, onze eigen mensen vergeten." Natuurlijk zal politiekcorrect links weer roepen dat dit onacceptabele uitspraken zijn van de PVV-leider, maar als iemand het recht niet heeft om hem de maat te nemen dan zijn zij het. Gisteren beschuldigen eurofielen hém (en Jan Roos en Thierry Baudet) immers nog van landverraad.
Gek genoeg was De Dagelijkse Standaard zo ongeveer de enige website die daar iets over schreef. De rest van de media -- lees: het mediakartel -- vonden zo'n beschuldiging volstrekt normaal en volkomen acceptabel. Want, tja, het ging om eurosceptici he? Die mag je van alles en nog wat beschuldigen, zolang je ze maar beschadigt is het goed.
Jammer genoeg voor politiekcorrect links -- zowel het media- als het partijkartel -- spelen politici als Wilders niets volgens de door hen bepaalde spelregels. En wij van DDS doen dat ook niet. Wij hebben volkomen nieuwe spelregels. En één van die regels is dat ze nooit en te nimmer een stap terug doen voor links. Nu niet, nooit niet. We noemen het beestje gewoon bij zijn naam. Als de politiekcorrecten daar moeite mee hebben, nou, helaas pindakaas. Ga maar lekker buiten spelen of op zoek naar een "safe space."
Het meest opmerkelijke aan Wilders' tweet is, natuurlijk, dat eigenlijk niemand het oneens kan zijn met de inhoud ervan. Misschien dat ze quasi-aanstoot nemen aan de term "verraden" (haha, hypocrieten!), maar de rest van Wilders' verhaal klopt volledig. Rutte heeft er inderdaad een puinhoop van gemaakt. Als leider van het kabinet Rutte II heeft hij bewust iedere verkiezingsbelofte gebroken die hij de kiezer gedaan had. In vrijwel elk geval deed hij het tegenovergestelde van wat zijn eigen achterban wilde. Het resultaat daarvan zijn "de puinhopen van Rutte": een land waar steeds meer mensen in armoede leven, waar de radicale islam vrijspel krijgt, waar conducteurs regelmatig voor de lol in elkaar worden geslagen door kansenparels, en waar we moeten vechten om onze eigen, oude tradities te behouden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten