Wilders pakt mediakartel hard aan: "Ze willen ons alleen maar beschadigen. Ze haten ons!"

Geen categoriefeb 20 2017, 9:00
Geen woord te veel gezegd.
Na de publicatie van het belachelijke interview met Paul Wilders door RTL Nieuws en de verdediging ervan door andere PVV-hatende fopjournalisten, zoals de Chef Digitaal van de Volkskrant, heeft Geert Wilders het helemaal gehad met het mediakartel. En terecht, natuurlijk. Deze politiekcorrecte incestueuze bende van linkse 'journalisten' doet er al tijden alles aan om hem en zijn partij zwart te maken. Met verkiezingsdag in zicht worden ze alleen maar vuiler.
Geen wonder dus dat Wilders zijn buik vol heeft van dit soort misselijkmakende journalistiek en gewoon keihard terugslaat:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/833551633351057408
Ik zal nooit begrijpen waarom de linkse media maar niet willen beseffen dat ze zichzelf zo meer beschadigen dan de PVV, maar hé, wie ben ik om daarover te klagen. Ze hebben uiteindelijk alleen zichzelf er maar mee. Het vertrouwen in het mediakartel is al naar een dieptepunt gedaald onder rechtse kiezers (en lezers).
Die trend zal zich alleen maar doorzetten. De beste manier om de wanpraktijken van de media aan de kaak te stellen is door mensen gewoon te wijzen op de artikelen die zij zelf online zetten en vervolgens door hun banden met het politieke establishment publiek te maken. Doe dat en elke lezer weet dat het mediakartel een heel vies spelletje aan het spelen is en dus absoluut niet vertrouwd kan worden.
De komende vier weken moet je alles wat het mediakartel over de PVV publiceert dan ook met een enorme korrel zout nemen. Bij alles wat online (of offline) verschijnt moeten we ons afvragen: welk doel proberen ze hiermee te bereiken? Wat is hun motivatie? Waarom doen ze dit? Houd daarbij in gedachten dat hun eerste en belangrijkste doel is om het partijkartel, waar ze een incestueuze relatie mee hebben, ten koste van alles te beschermen, en je zult nooit in hun leugens en verdraaiingen trappen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten