Wilders pakt mediakartel hard aan: "Ze willen ons alleen maar beschadigen. Ze haten ons!"

Wilders pakt mediakartel hard aan: "Ze willen ons alleen maar beschadigen. Ze haten ons!"

Geen woord te veel gezegd.

Na de publicatie van het belachelijke interview met Paul Wilders door RTL Nieuws en de verdediging ervan door andere PVV-hatende fopjournalisten, zoals de Chef Digitaal van de Volkskrant, heeft Geert Wilders het helemaal gehad met het mediakartel. En terecht, natuurlijk. Deze politiekcorrecte incestueuze bende van linkse 'journalisten' doet er al tijden alles aan om hem en zijn partij zwart te maken. Met verkiezingsdag in zicht worden ze alleen maar vuiler.

Geen wonder dus dat Wilders zijn buik vol heeft van dit soort misselijkmakende journalistiek en gewoon keihard terugslaat:

Ik zal nooit begrijpen waarom de linkse media maar niet willen beseffen dat ze zichzelf zo meer beschadigen dan de PVV, maar hé, wie ben ik om daarover te klagen. Ze hebben uiteindelijk alleen zichzelf er maar mee. Het vertrouwen in het mediakartel is al naar een dieptepunt gedaald onder rechtse kiezers (en lezers).

Die trend zal zich alleen maar doorzetten. De beste manier om de wanpraktijken van de media aan de kaak te stellen is door mensen gewoon te wijzen op de artikelen die zij zelf online zetten en vervolgens door hun banden met het politieke establishment publiek te maken. Doe dat en elke lezer weet dat het mediakartel een heel vies spelletje aan het spelen is en dus absoluut niet vertrouwd kan worden.

De komende vier weken moet je alles wat het mediakartel over de PVV publiceert dan ook met een enorme korrel zout nemen. Bij alles wat online (of offline) verschijnt moeten we ons afvragen: welk doel proberen ze hiermee te bereiken? Wat is hun motivatie? Waarom doen ze dit? Houd daarbij in gedachten dat hun eerste en belangrijkste doel is om het partijkartel, waar ze een incestueuze relatie mee hebben, ten koste van alles te beschermen, en je zult nooit in hun leugens en verdraaiingen trappen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties