Wilders tegen Syrische vluchtelingen: 'Koffers pakken en wegwezen. Terug naar Syrië!'

Wilders tegen Syrische vluchtelingen: 'Koffers pakken en wegwezen. Terug naar Syrië!'

De PVV-leider vindt dat het tijd is voor Syrische 'vluchtelingen' om terug naar huis te gaan.

Geert Wilders is bijzonder blij met het nieuws dat steeds meer Syrische vluchtelingen Libanon verlaten en teruggaan naar hun eigen land. Wat de PVV-leider betreft bewijst dit namelijk dat alle Syriërs terug naar huis kunnen.

"De hoogste tijd dus voor alle Syriërs in Nederland," schrijft Wilders op Twitter. "Koffers pakken en wegwezen: snel terug naar huis, ga je eigen land helpen opbouwen!"

Natuurlijk klinkt dat veel mensen als muziek in de oren. Maar je vraagt je wel af waar Wilders die verbitterdheid vandaan haalt? Dat hij niet blij is met massa-immigratie weten we al langer. Maar lees zijn tweet nogmaals. Het is duidelijk dat hij boos is op Syriërs die naar Nederland zijn gekomen en er plezier in heeft dat ze mogelijk terug moeten.

Dat je immigratie wilt beperken, soit. Wilders gaat echter veel verder. Deze man is razendsnel op weg om een sadist te worden; hij heeft er plezier in als immigranten depressief teruggaan naar het Midden-Oosten.

Zielig.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties