Wilders: "Vanaf vandaag gaan we het verzet leiden tegen de bende van Rutte III"

Geen categorieokt 26 2017, 10:00
Geert Wilders belooft "snoeihard verzet" tegen het Nachtmerriekabinet-Rutte III.
Het nieuwe kabinet is nog niet aangetreden, maar PVV-leider Geert Wilders verklaart het nu al wel de oorlog. Op Twitter laat hij weten dat hij niet van plan is om zichzelf "constructief" op te stellen in de oppositie. "Snoeihard verzet" is het motto, niet lekker met elkaar een kopje thee drinken en "de boel bij elkaar houden."
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/923442584177004544
Na de verkiezingen van maart hoopte Wilders dat hij serieus zou worden genomen als mogelijke coalitiepartner. Maar nee, ondanks een goede uitslag -- de tweede partij van het land! -- werd hij geboycot door ieder lid van het verderfelijke partijkartel. Zelfs de VVD wilde geen zaken met hem doen.
Niet zo gek dus dat Wilders niet van plan is om zichzelf "constructief" op te stellen. VVD, CDA, D66 en ChristenUnie zullen wel weer krokodillentranen huilen en roepen dat het zo allemaal niet kan, maar hadden ze werkelijk iets anders verwacht? Als je een andere partijleider als vuilnis behandelt moet je niet verbaasd opkijken dat hij je uiteindelijk een koekje van eigen deeg geeft.
Want ja, zoals Wilders ook duidelijk maakt zit hem dat nog altijd dwars:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/923431752215023616
Als voorbeeld van dat verzet zet Wilders de aanval keihard in op het duo Kaag (D66) en Grapperhaus (CDA). De eerste noemt hij, net als Likoed Nederland, "fan van terrorist Arafat" en de laatste -- net als DDS -- een "terroristenknuffelaar."
Deze twee bewindslieden, die vanmiddag heel trots op het bordes zullen staan, kunnen hun borst dus natmaken... en datzelfde geldt voor al hun collega's. Wilders en zijn PVV zijn namelijk klaar voor de strijd. Dit wordt geen 'nep-oppositie,' dit wordt keihard verzet tegen het nieuwe Nachtmerriekabinet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten