Wilders: "Vanaf vandaag gaan we het verzet leiden tegen de bende van Rutte III"

Wilders: "Vanaf vandaag gaan we het verzet leiden tegen de bende van Rutte III"

Geert Wilders belooft "snoeihard verzet" tegen het Nachtmerriekabinet-Rutte III.

Het nieuwe kabinet is nog niet aangetreden, maar PVV-leider Geert Wilders verklaart het nu al wel de oorlog. Op Twitter laat hij weten dat hij niet van plan is om zichzelf "constructief" op te stellen in de oppositie. "Snoeihard verzet" is het motto, niet lekker met elkaar een kopje thee drinken en "de boel bij elkaar houden."

Na de verkiezingen van maart hoopte Wilders dat hij serieus zou worden genomen als mogelijke coalitiepartner. Maar nee, ondanks een goede uitslag -- de tweede partij van het land! -- werd hij geboycot door ieder lid van het verderfelijke partijkartel. Zelfs de VVD wilde geen zaken met hem doen.

Niet zo gek dus dat Wilders niet van plan is om zichzelf "constructief" op te stellen. VVD, CDA, D66 en ChristenUnie zullen wel weer krokodillentranen huilen en roepen dat het zo allemaal niet kan, maar hadden ze werkelijk iets anders verwacht? Als je een andere partijleider als vuilnis behandelt moet je niet verbaasd opkijken dat hij je uiteindelijk een koekje van eigen deeg geeft.

Want ja, zoals Wilders ook duidelijk maakt zit hem dat nog altijd dwars:

Als voorbeeld van dat verzet zet Wilders de aanval keihard in op het duo Kaag (D66) en Grapperhaus (CDA). De eerste noemt hij, net als Likoed Nederland, "fan van terrorist Arafat" en de laatste -- net als DDS -- een "terroristenknuffelaar."

Deze twee bewindslieden, die vanmiddag heel trots op het bordes zullen staan, kunnen hun borst dus natmaken... en datzelfde geldt voor al hun collega's. Wilders en zijn PVV zijn namelijk klaar voor de strijd. Dit wordt geen 'nep-oppositie,' dit wordt keihard verzet tegen het nieuwe Nachtmerriekabinet.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties