Baudet: aanwezigheid haatimam in Nederland is de schuld van de VVD

Geen categorieokt 26 2017, 11:00
Thierry Baudet neemt geen blad voor de mond.
Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet heeft het al tijden helemaal gehad met de VVD. Sterker nog, zijn woede ten opzichte van die partij is één van de redenen waarom hij besloot om Forum te transformeren tot een politieke partij.
De laatste maanden is Baudet steeds feller aan het worden. De VVD moet het bij hem steeds weer ontgelden. Niet zo gek aangezien die partij steeds weer een rechtse verkiezingscampagne runt, maar na verkiezingen onmiddellijk links afslaat en zich gedraagt als een tweede D66. Zo club verdient niet beter.
Natuurlijk komt daar nog eens bij dat Forum voor Democratie begrijpt dat een kleinere VVD meer stemmen voor zichzelf betekent. De twee zijn rivalen op rechts -- niet inhoudelijk (want de VVD is al heel lang niet rechts meer in dat opzicht), maar wel qua achterban. Wat dat betreft is het interessant om te zien dat FVD het met name erg goed doet onder jongeren --Millennials en Generatie Z -- die tot enkele jaren geleden de hardcore achterban vormden van de VVD en haar jongerenorganisatie de JOVD.
Vandaag moet de VVD het ontgelden vanwege haatimam El Alami Amaouch. Deze haatbaard woont en is actief in Den Haag terwijl hij eerder België uitgejaagd werd omdat hij jonge moslims probeerde te radicaliseren.
https://twitter.com/thierrybaudet/status/923417617234300928
Natuurlijk verzet de VVD zich bij monde van Kamerlid Ockje Tellegen tegen deze gekkigheid, maar dat doet ze eerst en vooral in name only. Want ja, als grootste regeringspartij had de VVD de afgelopen jaren voldoende tijd om hier iets aan te doen.
Hoewel de partijkartel-partijen dat nooit hardop zouden zeggen doet Baudet dat wél. En dat maakt hem nou juist een échte bedreiging voor de VVD. Gelukkig maar. Want als er één partij die kapot moet dan is het die club van, voor en door nepliberale hypocrieten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten