Yolanthe is bevallen van een zoontje – en wat betekent zijn naam?

Yolanthe is bevallen van een zoontje – en wat betekent zijn naam?

De zoon van Wesley en Yolanthe heet Xess Xava.

Yolanthe Sneijder-Cabau is 15 oktober op natuurlijke wijze bevallen van een zoon. Yolanthe en haar man Wesley Sneijder zijn dolgelukkig met de geboorte van hun eerste kindje. Yolanthe was niet alleen tijdens de bevalling, ze werd onder meer bijgestaan door haar zus Xelly die speciaal voor de gelegenheid naar Istanbul was afgereisd. Yolanthe woont hier met Wesley, die voor Galatasaray speelt.

Op sociale media gonst het van opwinding over de nieuwste BN-baby, en vooral over de naam van het pasgeboren mannetje. Hij heet namelijk Xess Xava. Waar die naam vandaan komt en wat het betekent, is vooralsnog onduidelijk. Dat de familie van Yolanthe een voorkeur heeft voor voornamen met de letter 'X' zou kunnen blijken uit de naam van haar zus Xelly, maar over de precieze reden van de hoogst ongebruikelijke naam tast iedereen in het duister. Veel twitteraars spreken er schande van, en vinden dat Yolanthe haar kind zo'n naam niet kan aandoen.

Xess Xava is het eerste kind van Wes en Yo. Wesley heeft al een zoontje uit een eerder huwelijk, maar voor Yolanthe is het de eerste keer dat ze moeder wordt. Het was voor haar nog geen sinecure om zwanger te worden – er ging onder meer een eierstokoperatie en een hormoonbehandeling aan vooraf. Met resultaat, want de pasgeboren zoon is gelukkig kerngezond.

Wij van De Dagelijkse Standaard wensen Yolanthe, Wesley en Xess Xava heel veel geluk!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Wesley Sneijder baby's Yolanthe

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties