Zie je deze maand lekkere chocolade kerstbomen in de winkel? Dit is waarom je ze toch beter kan laten liggen...

Geen categorienov 30 2015, 20:00
December is de maand van veel lekkers en vooral veel chocolade. Maar één lekkernij kan je misschien toch beter laten staan...
Als je ze in de winkel ziet liggen tussen de schappen vol met kerstlekkernijen, lijken ze op het eerste gezicht misschien een lekkere chocolade-verwennerij die ook nog eens perfect aan gasten uit te delen is. Een chocolade-kerstboom met een pindavulling... dat klinkt verrukkelijk, niet waar? Zo zien ze er ook uit in foto's die fabrikant Reese's verspreidt:
51IWlIiNlPL._SX522_Als je dat ziet denk je toch meteen: nou, doe mij er ook maar vijf. Of tien. Of twintig.
Welnu, doe toch maar niet. Want dit is hoe een Reese's-chocoladeboom eruitziet als je de verpakking er afhaalt:
CU65sO0UYAAveUR.jpg large"Uhh, misschien betekent "boom" eigenlijk "reusachtige hoop" in de Reese's-taal?" Aldus een teleurgestelde klant.
Een andere koper heeft een suggestie om de naam te wijzigen:

"Ze zouden ze Reese's Botte Bijlpunten moeten noemen, niet Reese's Kerstbomen."

BZye1_HCcAA0qQ9.jpg large
Het bedrijf verdedigt de beslissing met de opmerking dat de meer.. prop-achtige vorm een lekkerdere pindavulling opgeeft, maar de vele teleurgestelde klanten kunnen natuurlijk niet zoveel met dat excuus. Dit kan je met goed fatsoen geen kerstboom noemen. En als je zoiets koopt om het aan gasten te geven of je kerstmaaltijd op te fleuren, dan kom je er helemáál niet mee bezig.
Advies voor dit jaar: blijf het ook in 2015 maar bij de wél goedgevormde chocolade kerstmannen houden. Die choco-kerstbomen lijken helemaal nergens op, en zijn een blamage voor het hele kerstfeest!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten