Z'n dochter ziet dat haar vader arriveert met een bos bloemen. Dan beseft ze zich ineens dat die niet voor haar moeder zijn...

Z'n dochter ziet dat haar vader arriveert met een bos bloemen. Dan beseft ze zich ineens dat die niet voor haar moeder zijn...

Ze was wel wat verbaasd toen ze haar vader met een bos ruikers aan het begin van de tuin zag staan.

Toen dochter Sky haar eigen vader bij het tuinhekje zag staan met een grote bos bloemen, dacht ze eerst dat die bedoeld waren voor haar moeder. Maar haar vader gebaarde haar dat ze haar ogen moest dichtdoen. Gelukkig hielp zoon Grayson ook mee..

foto1

Met gesloten ogen liepen ze vervolgens naar een bord wat hij in de tuin had getimmerd, en zei hij z'n dochter dat ze weer mocht kijken:

foto2

Sky viel haar vader meteen in de armen:

foto3

"Wil je met mij naar de vader-dochter-dansavond?" Aldus het bord. Sky wist het antwoord direct. Natuurlijk wilde ze dat! Zoveel moeite had haar vader daar toch niet voor hoeven doen? Maar vader Jason ziet dat heel anders:

"Ik ga niet aannemen dat ze met me mee wil alleen maar omdat ik haar vader ben. Je vraagt een vrouw mee uit alsof het de allereerste keer is. Je blijft je altijd afvragen, je blijft haar altijd proberen te veroveren. Het maakt me niet uit of ze je dochter, je vriendin of je vrouw is. De dag dat je stopt met proberen is de dag dat je haar zal kwijtraken. Ik heb altijd al zoiets willen doen voor een vrouw, maar ik realiseerde me nu dat de belangrijkste vrouw die mijn aandacht verdient hier dichtbij me is."

Een echte heer! Of niet soms?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
vaders Dochters

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer