Zonde! Kerstsloper Zihni Özdil trekt de stekker uit actiecomité Kick Out Kerst

Geen categorienov 07 2019, 17:00
Landgenoten,
Met pijn in mijn hart moet ik jullie meedelen dat Kick Out Kerst per direct voorlopig stopt. Na dagenlang gedoe met Geerten Waling mijn strijdmakker van het eerste uur dacht ik, is de beweging uit elkaar gegaan.
Ik wil er niet te veel woorden aan vuil maken maar Geerten wil ‘radicale acties’. Zoals op 25 december honderd feestbomen (vroeger bekend als “Kerst”bomen) verbranden op het Malieveld. Ook wil hij de naam van onze campagne veranderen naar ‘Lidl Feestdag Defence Force’ (LFDF). Ongelofelijk vind ik dat waarom met zulke harde taal mensen tegen je in het harnas jagen?
Kick Out Kerst is een vreedzame beweging. In onze multo-radiale, multi-relationele samenleving gaat het toch om dialoog met elkaar zodat we samen Kerst kunnen afschaffen? Daarom heb ik geweigerd om mee te doen met de radicale plannen van Geerten Waling. Maar ik hou het netjes ik ga geen slechte dingen zeggen over Geerten. Ook al heeft hij alles verpest vanwege zijn ego.
Ik wil iedereen bedanken voor de steun. We hebben in korte tijd veel bereikt: “Kerst” afschaffen staat nu landelijk ter discussie terwijl je er vroeger niet eens over mocht praten. En daar mogen we samen best trots op zijn! Maakt u zich geen zorgen: volgend jaar gaan we door met Kick Out Kerst.
Desnoods elk jaar.
Voor de mensen.
Voor de multi-relationele samenleving.
Voor Nederland.
PS: als jullie Geerten Waling tegenkomen met Kick Out Kerst spullen, alsjeblieft meteen bij mij melden!!! Hij mag niet zomaar de merknaam Kick Out Kerst gebruiken. Want de copyright ligt bij mij ik heb de beweging en de slogan bedacht en Geerten is er pas later bijgekomen ook al beweert hij van niet.
!!! Graag dit persbericht verder verspreiden, ook bij de collega’s van Een vuist tegen ons Kabinet.
Met vriendelijke groet,
Drs. Zihni Özdil
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten