Zoon van 'haatimam' El Alami Amaouch niet welkom in Den Haag!

Geen categorienov 23 2018, 21:00
Als het aan Hart voor Den Haag en Groep de Mos ligt, komt de geradicaliseerde zoon van haatprediker El Alami Amaouch niet vanuit België naar Den Haag. 'Den Haag zit niet te wachten op deze gek.' Via De Telegraaf.
Er was eens een knaapje genaamd Souhaib, woonachtig in Verviers, België. In 2016 riep hij via YouTube op om christenen te vermoorden. Hij moest een deradicaliseringsprogramma volgen. Nu hij meerderjarig is wil België hem het land uit trappen. Als dat gebeurd zoekt hij waarschijnlijk zijn vader weer op. Die is namelijk óók het land uitgezet en woont nu in Den Haag.
De haatimam himself gaf gisteren aan een gesprek over zijn zoon te hebben gehad op het stadhuis. Hij wil het liefst z'n hele gezin vanuit België naar Den Haag over laten komen. Daar zit Den Haag dus niet op te wachten als het aan Hart voor Den Haag en Groep de Mos ligt. Elias van Hees zei:

"Er is geen plaats voor haat in onze stad en dat is vastgelegd in het coalitieakkoord. De Schilderswijk en Transvaal zitten niet op deze gekken te wachten. Daarom moet worden voorkomen dat radicale figuren onze jongeren willen injecteren met oproepen tot bijvoorbeeld de gewelddadige jihad.”

Het gaat hier dus simpelweg niet meer om asielzoekers of 'de buitenlanders' maar om twee figuren die beide geweld niet schuwen om hun wereldbeeld te realiseren en daar ook bewijs voor gaven. Haagse partijen overwegen de burgemeester een gebiedsverbod voor die twee op te laten leggen.
De PVV spreekt van 'staatsgevaarlijke islamitische gekken' en zou daar in dit geval ook wel eens gelijk in kunnen hebben. Minister Grapperhaus gaat in ieder geval niet op individuele gevallen in, zei hij. We zullen zien wat er van komt!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten