arash mashadi column

-Arash Mashadi- Nederland eerst!

Opiniejan 03 , 12:30
Lange tijd werd je boos aangekeken en uitgemaakt voor racist wanneer je zei dat het Nederlandse volk op de eerste plek moet komen. Inmiddels zijn wij zo erg doorgeslagen dat er onethische situaties ontstaan. Situaties waarin wij chronisch zieken in Nederland verwaarlozen en alle hulp en aandacht eerst naar statushouders gaat in plaats van ons eigen volk. Zo ook de situatie van Han Boorsma (55).
Nuance
Laten we meteen beginnen met een nuance. Wanneer er gesproken wordt over het 'eigen volk' in dit artikel, bedoelen we alle Nederlandse staatsburgers, inclusief de Nederlanders met een immigratieachtergrond.
Dakloos
Han Boorsma moest na zijn echtscheiding noodgedwongen zijn huis verlaten en slaapt sindsdien zonder uitkering in zijn busje. Han, die sinds 14 januari 2023 dakloos is, is na zijn gedwongen uithuisplaatsing ook nog eens ziek geworden. Alsof de situatie niet erg genoeg was, heeft in de periode dat hij dakloos was ook een beenamputatie plaatsgevonden. Sinds april 2023 is Han volledig aan zijn lot overgelaten en vecht hij om te overleven. De situatie van Han is ook aan bod geweest in het NPO programma Ongehoord Nieuws van omroep Ongehoord Nederland.
Harde werker
Han is altijd een harde werker geweest. Hij had een eigen hoveniersbedrijf maar is ermee gestopt vanwege zijn lichamelijke klachten. Ondanks zijn schrijnende situatie levert Han nog steeds een waardevolle bijdrage aan de maatschappij. Zo rijdt hij op zijn elektrische scooter door de straten van Deurne en ruimt hij al het zwerfafval op.
Statushouders eerst
Momenteel lijkt een trend te zijn ontstaan in Nederland om het eigen volk te verwaarlozen en statushouders voorrang te geven op alle sociale voorzieningen. Dit is de harde realiteit en een teleurstelling voor de Nederlandse burgers die jarenlang hebben bijgedragen aan het sociale systeem van Nederland. Nu ze er zelf een beroep op moeten doen, krijgen ze te maken met ambtenaren die comfortabel achterover leunen met een werkweek van slechts drie en een half dagen. De Ambtenaren die Han spreekt, geven aan hun best te doen maar zonder gewenste resultaat. Het is ronduit genant dat een man die meer dan dertig jaar heeft gewerkt en belastingen doet nu moet toekijken hoe statushouders voorrang krijgen op de sociale voorzieningen waar Han aan het bijgedragen. Dit is een dikke middelvinger die de Nederlandse staat hem geeft.
S.O.S.
De tijd dringt. Het is nu midden in de winter en buiten is het ijskoud! Han is volledig aan zijn lot overgelaten. Het is dan ook aan jou en mij om hem te helpen! Ik hoop dan ook dat iedereen die dit leest, bereid is om een kleine bijdrage te leveren. Het doel is om zoveel mogelijk geld voor Han op te halen en een huurwoning te vinden in Deurne. Met het ingezamelde geld kan zijn huur voor minstens één of twee jaar vooruit worden betaald. Zo is Han in ieder geval verzekerd van een dak boven zijn hoofd.
Doneren kan via deze site.
Ing. Arash Mashadi (1985) is afgestudeerd in Bouwkunde met als specialisatie vastgoedeconomie. Hij is een actieve investeerder en verhuurt woningen en kantoorruimten in het goedkopere segment.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten