20211214 Tweede Kamer Martin Bosma 03

DDS kiest: Martin Bosma voor nieuwe Kamervoorzitter!

Opiniedec 14 2023, 15:00
In een cruciaal moment voor de Nederlandse democratie, staat de Tweede Kamer op het punt om een nieuwe Kamervoorzitter te kiezen. Geert Wilders heeft als fractievoorzitter van de PVV natuurlijk zijn steun uitgesproken voor Martin Bosma, de man die als geen ander de rol van Kamervoorzitter verdient. Vandaag is het moment van de waarheid: kiest de Kamer voor Bosma, of laten ze zich meeslepen door hun aversie tegen de PVV en kiezen ze voor de extreemlinkse Tom van der Lee van GroenLinks-PvdA?
Martin Bosma, al jaren de ondervoorzitter en een rots in de branding in de Tweede Kamer, is de enige logische keuze. Zijn scherpe debatstijl en perfecte kennis van het regelement van orde maken hem tot de perfecte kandidaat om dit belangrijke ambt te bekleden. In tegenstelling tot zijn tegenstrever Tom van der Lee, die weinig bekendheid geniet en wiens verleden bij Oxfam Novib vragen oproept, staat Bosma voor helderheid en daadkracht.
De keuze voor Bosma is een keuze voor een Kamervoorzitter die niet bang is om de vinger op de zere plek te leggen. Zijn kritische houding ten aanzien van politieke correctheid maken hem tot de ideale kandidaat om het parlementaire debat te leiden en daarnaast beschikt hij over de nodige managementcapaciteiten. Dit in schril contrast met Van der Lee, wiens linkse, activistische achtergrond hem een minder geschikte keuze maakt. Met van der Lee kun je weer een soort Bergkamp verwachten die rechtse Kamerleden het woord ontneemt als zij woorden gebruiken als bijvoorbeeld ''tribunalen''.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we he-le-maal klaar met al die hypocriete mafketels van het partijkartel. Ze klagen maar over de 'Grondwet,' terwijl juist ZIJ de afgelopen jaren de grondrechten van Nederlanders op grote schaal hebben geschonden. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen dat belachelijke kartel!
Laat het duidelijk zijn: de keuze voor de nieuwe Kamervoorzitter gaat verder dan een simpele stemprocedure; het is een keuze voor de richting van onze democratie. Met Bosma aan het roer kunnen we een Kamer verwachten die zich niet langer laat muilkorven. Een Kamer waarin alles gezegd mag worden zonder verboden woordgebruik. Daarom, voor de toekomst van onze democratie, hoopt DDS, samen met patriottisch Nederland, dat vandaag voor Bosma wordt gekozen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten