shutterstock 149952899

D66-rechter verklaart boeren de oorlog: 'Mogelijk vergunning nodig voor koeien in de wei'

Opiniemei 13 2022, 9:30
Het is te walgelijk voor woorden, maar een rechterlijke uitspraak in Overijssel zet de deur open naar een vergunningsplicht voor boeren om hun koeien in hun eigen wei te laten lopen. Deze geschifte D66-rechter kaapt de democratie én de vrijheid, en doet dat natuurlijk in naam van 'het klimaat,' 'de natuur' en 'stikstof.'
Boeren zijn in rep en roep. En gelijk hebben ze. Een totaal belachelijke, zielige, minderwaardige D66-rechter heeft namelijk een vonnis uitgesproken waarmee een vergunningsplicht voor koeien in de wei niet alleen mogelijk wordt, maar zelfs waarschijnlijk lijkt. Die knettergekke rechter kwam tot dit oordeel in een zaak die maar weer eens was aangespannen door ranzige milieuclubs.
In de papieren Telegraaf van vandaag een lang verhaal over dit idiote vonnis en de reactie erop van boeren en andere belanghebbenden in de agrarische sector. Die zijn natuurlijk witheet en kunnen het bijna niet geloven.
Henk Bleker, voormalig CDA-partijleider en tegenwoordig agriculturele big boss, reageert woedend. "Het beeld van de koe in de wei hoort bij ons Nederlandse landschap," zegt hij in Neerlands grootste krant. "De consument wil het, de koeien willen het, maar dan komt het stikstofdogma voorbij, en dan moet ineens alles weer anders? Dit is toch wonderbaarlijk?"

De boeren moeten kapot

Even voor de duidelijkheid: dit gaat niet om stikstof en ook niet om de natuur. Nee, hét grote doel van álle linkse fascisten is om de boer kapot te maken. De globalisten willen dat omdat zij vinden dat elk land 'gespecialiseerd' moet zijn - landbouw en agricultuur in oost-Europa, maar in Nederland zouden we ons moeten specialiseren in diensten, IT, etc. En de geschifte milieuclubs willen boeren wegjagen omdat ze uit principe vinden dat wij mensen niets mogen nuttigen dat ook maar een beetje afkomstig is van dieren. Geen vlees, maar ook geen eieren, melk, etc. Alles plantaardig, want zij hebben in hun nieuwe religie besloten dat iets nuttigen dat niet puur plantaardig is, een doodzonde is. Letterlijk.
Dat is allemaal al erg genoeg, maar het wordt nog veel erger als je ziet en beseft dat niet alleen politici hier dapper aan mee doen, maar D66-rechters óók. De scheiding der machten bestaat al heel lang niet meer in ons land. Alle takken van de macht zijn zo innig met elkaar verstrengeld dat ze niet meer van elkaar te onderscheiden zijn.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
In Amerika is er al jaren een tegenbeweging gaande die zich verzet tegen radicaal-linkse of elitaire kartelrechters die denken dat ze de democratie zomaar even buitenspel kunnen zetten. Datzelfde moet gebeuren in óns land. Deze rechters vormen een gevaar voor onze vrijheid, voor onze rechten, en voor onze democratie. Zij moeten aan de ketting worden gelegd. Het is niet aan rechters om een democratie zo grondig op de schop te zetten. Als dat al gebeurt, dan moet dat vanuit burgers zelf komen; niet vanuit een paar hoogopgeleid, wereldvreemde en door hun eigen linkse hobby's verblinde mannen en vrouwen in een toga.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten