screenshot 2023 03 04 at 074409

De Telegraaf: De politieke vrijheid van Geert Wilders moet zegevieren!

Opinieaug 30 2023, 18:00
In een tijd waarin het lijkt alsof de mainstream media steeds verder afdrijft van de realiteit en de zorgen van de gewone burger, komt De Telegraaf met een verfrissend hoofdredactioneel commentaar. Zonder blikken of blozen scharen ze zich achter Geert Wilders, een politicus die al bijna twee decennia lang het gezicht is van verzet tegen de teloorgang van onze vrijheden.
Sinds de schokkende moord op Theo van Gogh heeft Wilders zijn eigen huis, zijn eigen vrijheid en ja, zelfs zijn eigen identiteit moeten opofferen voor het hogere doel: het beschermen van de Nederlandse waarden en normen. Onder constant beveiliging, met bijna duizend bedreigingen per jaar, blijft deze man standvastig. Maar waar zijn de andere stemmen? Waar is de unanieme verontwaardiging vanuit alle hoeken van de politiek en media?
De Telegraaf wijst terecht op de farce van een voormalig cricket-international die geld op Wilders' hoofd durfde te zetten over een simpele cartoon. Is dit waar we staan? Dat een tekening, een stukje satire, kan leiden tot zulke extreme bedreigingen? En nog erger, het lijkt erop dat de man in kwestie nooit de Nederlandse cel van binnen zal zien, dankzij oncoöperatieve autoriteiten in het buitenland.
Het Openbaar Ministerie zet nu de toon met een eis van 12 jaar cel. En hoewel dit een stap in de goede richting is, is het slechts een druppel op een gloeiende plaat. Dit is niet alleen een kwestie van rechtshandhaving, maar ook een signaal dat we moeten uitzenden: in Nederland, een democratische rechtsstaat, zullen we onze waarden niet opofferen. Niet voor dreigementen, niet voor intimidatie, en zeker niet voor buitenlandse radicale fundamentalisten die onze manier van leven verachten.
De Dagelijkse Standaard juicht De Telegraaf toe voor het maken van dit standpunt. In een zee van politieke correctheid, appeasement en zwijgen, staat er een bastion van waarheid en rechtvaardigheid op. We mogen nooit vergeten wat op het spel staat. Het gaat niet alleen om één man of één politicus; het gaat om de ziel en het hart van Nederland. Het om de veiligheid en vrijheid voor politici om hun ambt te kunnen uit oefenen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het is tijd dat meer media, politici en burgers opstaan, net als De Telegraaf, om de hoeksteen van onze samenleving te beschermen: de vrijheid van meningsuiting. Laten we samen zorgen dat onze kinderen en kleinkinderen opgroeien in een Nederland waar men zonder angst kan spreken, tekenen en leven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten