geert wilders 9o1a6642 63ff99efcb31c 647af605ddafc

LOL! Geert Wilders (PVV) trekt een oude video van Sigrid Kaag (D66) uit de kast in reactie op recente peilingen

Politiekaug 20 2023, 14:00
Vandaag hebben de peilingen voor de nodige hilariteit gezorgd. PVV-leider Wilders">Geert Wilders heeft opnieuw een oude uitspraak van Kaag">Sigrid Kaag van stal gehaald om haar partij het enorme verlies nogmaals in herinnering te brengen. Terwijl de partij van Wilders met +2 zetels stijgt in de peilingen, lijkt D66 inmiddels de weg naar -16 zetels te zijn ingeslagen.
Het is bijzonder interessant om te zien hoe Sigrid Kaag in 2021 tijdens een kamerdebat nog de hoop uitsprak dat de PVV zou dalen in de peilingen. "Gelukkig zult u nog kelderen in de peilingen. U verdient het niet!", aldus Kaag destijds. Geert Wilders heeft een talent voor het bewaren van dit soort uitspraken en weet ze op het juiste moment weer boven tafel te halen, zoals eerder gebeurde met Thijs Römer. Het is deze karakteristieke eigenschap van Wilders die het politieke spel in Den Haag toch enigszins amusant maakt.
In contrast daarmee lijkt Sigrid Kaag, met haar "nieuw leiderschap", bijzonder te hebben gefaald en weet ze niet hoe snel ze van het politieke toneel moet vertrekken, dit alles vanwege de vermeende impact op haar gezin. Ondertussen leeft Geert Wilders al jaren onder strenge beveiliging, maar laten we vooral sympathie hebben voor Kaag.
Met D66 op -16 zetels lijkt de kans klein dat we nog veel van D66 in een coalitie zullen zien. Het alternatief dat nu opkomt, namelijk Frans Timmermans, lijkt ook niet meteen een reden tot enthousiasme te zijn. Desalniettemin kunnen we ons verheugen op mogelijke clashes tussen Wilders en Timmermans, net zo vermakelijk als die tussen Wilders en Kaag.
Bovendien lijkt de trend rond de PVV te verschuiven, gezien de bereidheid van de VVD, vertegenwoordigd door Dilan Yesilgöz, om open te staan voor samenwerking met de PVV en de partij dus niet bij voorbaat uit te sluiten. Geert Wilders hoopt ongetwijfeld dat zijn partij genoeg stemmen zal behalen zodat andere partijen hem uiteindelijk niet meer kunnen uitsluiten.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
In een tijd van politieke wervelwinden en verschuivingen blijft Geert Wilders standvastig en vastberaden. Zijn politieke finesse en vermogen om de juiste zaken op het juiste moment naar voren te brengen, maken hem tot een opmerkelijke figuur in het Nederlandse politieke landschap.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten