Ebru Umar doet een voorspelling: Nu wordt het Mercatorplein gesloopt straks is 't Torentje aan de beurt

Opiniedec 02 2022, 11:00
Ebru Umar doet in haar column een ijzingwekkende voorspelling. Nu wordt het Mercatorplein gesloopt door Marokkaans tuig. Dat kan straks zomaar de Stopera of 't Torentje zijn. In de nabije toekomst kan dit best werkelijkheid worden, omdat dit reltuig totaal geen respect heeft voor Nederland. 
Het gaat van kwaad tot erger. Dit zijn geen incidenten meer. Ebru Umar voorspelt: ''Eerst mep je in Rotterdam agenten de vernieling in omdat je boos wordt dat ze een ‘feestende trouwstoet’ aanhouden (het is verkeer, hou dat getuutter en gevaarlijke gedrag godverdomme voor je), vervolgens speel je oorlogje op het Mercatorplein en straks? Op naar de Stopera? Het Torentje? Met alle toestroom die dagelijks in Ter Apel plaatsvindt, zijn dat geen vergezichten maar nabije werkelijkheid.''
Deze ijzingwekkende voorspelling kan werkelijkheid worden. Je ziet dit ook aan de manier hoe de politiek zich positioneert ten opzichte van Marokko. Umar schrijft: “Onder flinke druk van de Tweede Kamer heeft minister Wopke Hoekstra (Buitenlandse Zaken) een overeenkomst tussen Nederland en Marokko openbaar gemaakt. In het stuk belooft het kabinet op allerlei fronten samen te werken met de Marokkanen: onder meer met steun voor een Marokkaans centrum in Amsterdam” Dit kabinet heeft zich onderworpen aan Marokko. Dat weet dit reltuig hier ook. Dit geeft hen een vrijbrief om onze straten te terroriseren en te slopen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Van een regering met geen greintje nationale trots in haar vezels kan je ook niks anders verwachten. Ze zijn woke en dienen volledig de globalistische agenda's van de EU, VN en het WEF. Opkomen voor het van belang van Nederland ho maar. Nee criminelen en Nederlandhaters krijgen vrij spel in ons land.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten