Geert Wilders: Gezamenlijke Senaatsfractie PvdA en GroenLinks vier keer niks

Geert Wilders: Gezamenlijke Senaatsfractie PvdA en GroenLinks vier keer niks

Dat Geert Wilders geen fan is van de Partij van de Arbeid en GroenLinks dat wisten we al een tijdje. Maar een gezamenlijke Senaatsfractie vindt hij vier keer niks. Het is ook een teken van zwakte omdat zij er blijkbaar van uitgaan dat erbij bij de Provinciale Statenverkiezingen slecht gescoord gaat worden.

Als je deze vier salonsocialisten ziet staan dan zakt daar je broek ook wel vanaf. Vier mensen met een hoog zuurgehalte. Allemaal bevinden zij zich hoog in een ivoren toren. Zij weten totaal niet wat er leeft bij de gemiddelde Nederlander met gezond verstand. Paul Rosenmöller heeft door het demoniseren van Pim Fortuyn bloed aan zijn handen. Dat mogen we nooit vergeten. ''Vier keer niks,'' vindt ook Geert Wilders en twittert: ''De PVV is de enige echte partij voor de gewone man en vrouw. Grenzen dicht en onze wijken terug naar ons eigen volk. En de tientallen miljarden die zij aan asiel, immigratie, Afrika en stikstof/klimaat besteden, stoppen wij in de portemonnee van Nederlanders.''

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Vanuit de gelederen klinkt er binnen de PvdA veel onvrede. Veel sociaaldemocraten zien een samenwerking met GroenLinks niet zitten. Het blijven oorspronkelijk communisten. Persoonlijk zal ik er ook weinig trek in hebben om in zee te gaan met islamisten, klimaatextremisten en antisemieten. Dit soort mensen herbergt GroenLinks in grote aantallen. Nee de laatste arbeiders die nog PvdA stemden zullen nu het schip gaan verlaten en koers zetten naar de PVV. Bij Geert Wilders en zijn mensen staat Nederland en de Nederlander wel op de eerste plaats.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties