wybren van haga Vlissingen

Van Haga pleit voor opleggen gebiedsverboden aan rellende Marokkanen

Politiekdec 02 2022, 9:00
We waren gisteravond weer getuige van een uitzinnige geweldsuitbarsting door rellend Marokkaans tuig. Blijkbaar is het heel normaal om je geboorteland te slopen als het land van je opa en vader de achtste finales bereikt van het WK voetbal in Qatar. Stank voor dank. Dit tuig heeft in Nederland alle kansen gekregen op een gouden toekomst. Wybren van Haga (BVNL) is het spuugzat en eist gebiedsverboden voor rellende Marokkanen.
Nu de ME voor de tweede keer in een aantal dagen tijd na een gewonnen wedstrijd van Marokko in diverse steden moet ingrijpen, wil BVNL keiharde maatregelen. Tweede Kamerlid Wybren van Haga wil van de minister van Justitie en Veiligheid weten hoe ze het Marokkanenprobleem gaat aanpakken.
“Steeds is het dezelfde groep Marokkaanse rotjochies die het voor welwillenden verziekt. Waar blijven maatregelen zoals: Gebiedsverboden en bij nog niet luisteren uithuisplaatsing en heropvoedingskampen. Genoeg is genoeg,” aldus Van Haga, die ook wil onderzoeken hoe bij recidive en dubbele paspoorten het Nederlandse paspoort afgepakt kan worden.
BVNL wil het statussymbool van het reltuig, de scooter, afpakken. “Rotjochies daar pakken waar het pijn doet, het afpakken van hun statussymbool,” aldus Van Haga die stelt dat er miljoenen euro’s zijn geïnvesteerd in tal van buurthuizen, sportveldjes en andere voorzieningen. Daar komt nog bij dat de scooter een goed vervoersmiddel is om uit de handen van de politie te blijven.
Van Haga wil de ook de ouders raken waar het pijn doet, in de portemonnee. “Het normloze gedrag moet niet gepamperd worden, maar met wortel en tak worden aangepakt. We willen dat ouders meer verantwoordelijk worden gesteld voor het gedrag van hun kinderen, bijvoorbeeld door ze financieel aansprakelijk te stellen voor aangebrachte schade of door ouders van minderjarig reltuig bij recidive te korten op bijstand.”
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Wilders heeft er weer een bondgenoot bij. Ook Wybren van Haga wil criminele Marokkaantjes met een dubbel paspoort het land uitzetten. Het geduld is op met deze profiteurs. Deze mensen voelen zich geen Nederlander en gaan dat ook nooit worden. Marokko staat bij hun op de eerste plaats. We moeten accepteren dat deze mensen nooit gaan integreren. Als dit Marokkaans tuig zich niet wil aanpassen aan onze normen en waarden dan moeten wij ze de deur wijzen. Er is geen plek voor Marokkaans tuig in ons land!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten