1024px Frans Klein directeur televisie NPO in 2015

'Een corrigerend briefje aan Frans Klein'

Opinienov 20 2022, 16:00
Hypocriet Klein,
(uiteraard niet te verwarren met kleine hypocriet)
Negen jaar lang, bijna zo lang als het schrikbewind van dictator Rutte, was jij betrokken bij intimidatie-traject DWDD. Maar volgens jou heb jij net zo weinig gemerkt van 'grensoverschrijdend' gedrag, als John de Mol bij The Voice.
Lieg jij met deze openbaring? Nee, ik denk het niet.
Jij zat namelijk zó ver met je ietwat gezette hoofd in het gouden achterwerk van Matthijs van Nieuwkerk, dat deze nu nog niet kan zitten zonder het gebruik van een opblaasbare donut.
Overal hoor je, door de obligate verontwaardiging heen, dat DWDD toch echt wel 'topsport' was, en dat men daarom veel mocht eisen van de medewerkers. Maar wat voor topsport was het dan heer Klein?
Voor mij was DWDD een programma vol open deuren, een vast incestueus gastenclubje - o.a. piepkuiken Marc-Marie - en het podium waarop Matthijs iedere avond het 'wereldrecord vlugpraten zonder daadwerkelijk iets te zeggen' probeerde te verbreken.
Iedere show was zo'n herhaling van de voorgaande, dat ze zelfs gekloond schaap Dolly de presentatie in de hoefjes hadden kunnen geven. Een zichtbaar dalingsniveau van het presentatiegeblaat had dat niet opgeleverd.
Wat beerput DWDD andermaal aantoont is dat hypocriet Hillywood alles voor de kijkcijfers doet. Welke onbeduidende medewerker of kandidaat daarbij geschoffeerd, beledigd, geterroriseerd of aangerand moet worden is van ondergeschikt belang.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
De geloofwaardigheid van de NPO begint nu toch wel Bill Clinton-achtige trekjes te vertonen die overeenkomen met zijn sigaar-doop momentjes met Monica Lewinsky. Waar jullie het misbruik en grensoverschrijdend gedrag bij de NPO bekijken door een Jules de Corte bril, daar wordt de ON-programmering bespied door de Hubble telescoop, om tot het censureren van dat 'wangedrag' te komen.
Misschien een idee om eerst een de bezem door je eigen verrotte huishouding heen te halen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten