48396921152 09bdcde0d9 c

Feyenoorder Orkun Kökcü is een moedig man

Opinieokt 18 2022, 7:35
Feyenoordspeler Orkun Kökcü is helemaal klaar met de idiotie van de regenbooggekken. Want, zegt hij, die hele dictatuur van de LHBTI+-maffiosi is in strijd met wat hij gelooft. Hij heeft daar niets mee. Punt. Het is een bijzonder dapper standpunt.
Er zijn niet zo heel veel helden in de voetbalwereld, maar Feyenoorder Orkun Kökcü is echt een held. Deze man weet wat er van hem verwacht wordt - en hij is een echte held. Hij gaat ervoor.
Waarvoor? Nou, voor de nominatie van topper van het jaar, bijvoorbeeld. Kökcü zet zich hard af tegen de LHBTI-propaganda... en maakt heel duidelijk dat hij daar niets mee te maken wil hebben. Kökcü weigert een regenboogarmband te dragen. En daarom is hij gewoon geen aanvoerder. Als mensen daar problemen mee hebben, jammer dan. 
"Ik vind dat iedereen vrij is om te doen wat diegene wil of voelt. Ik snap heel goed wat het belang is van deze actie, alleen voel ik mij door mijn geloofsovertuiging niet de aangewezen persoon om dit te supporten. Daarom voel ik me er niet comfortabel bij om deze aanvoerdersband te dragen," zegt hij.
Trainer Arne Slot voegt toe: "Orkun kwam begin van de week bij mij om te vertellen dat hij iedereen respecteert, maar dat hij geen uithangbord van deze campagne wil zijn. Daarom hebben we besloten dat Gernot vandaag de band draagt. Het was een moeilijke beslissing, maar als iemand sterk in zijn geloofsovertuigingen is, heeft het ook geen zin om dat nog uit zijn hoofd te praten."

Moedig

Natuurlijk kwam dit meteen in de media. Het mediakartel sprak er schande van. Maar dat maakt Kökcü's houding alleen maar moediger. Want hij wist van tevoren echt wel dat ze hem kapot zouden willen maken - misschien zelfs dat hij het aanvoerderschap permanent zou verliezen. Toch bleef hij sterk staan. Hij doet die armband niet om voor één heel simpele reden; hij is een gelovige moslim, en als gelovige moslim heeft hij een andere visie op seksualiteit dan de Woke pers. Punt.
Betekent dit dan dat ik net zo over LHBTI-zaken denk als hij? Nee. Hij denkt ongetwijfeld dat het een zonde is, en dat wil hij niet promoten. Ik denk dat niet. Maar ik denk wél dat het moed vereist om te zeggen: ik doe niet mee aan deze Deug-cultuur, ook niet als het me kritiek oplevert.
Daarnaast verzet hij zich tegen een cultuur - en ja, dat verzet deel ik wel; een cultuur van obsessief bezig zijn met 'seksualiteit.' Een cultuur waarin je daar niet alleen obsessief mee bezig bent, maar ook nog eens anderen dwing dat óók te zijn. Een cultuur waarin 'informatie over seksualiteit' vervangen is met keiharde propaganda; propaganda die zelfs aan onze kinderen wordt voorgeschoteld. En dan niet één keer of twee keer, maar voortdurend.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!

Integratie

Het mooiste hieraan is dat het ook meteen duidelijk maakt waarom Woke-links uiteindelijk een heel groot probleem gaat krijgen. Die hele linkse beweging wil immers dat heel Nederland links wordt, 'de islamitische gemeenschap' incluis. Maar dat gaat niet lukken. De enige reden dat de autochtone bevolking relatief woke is, is dat links erin geslaagd is de gewone Nederlander te ontwortelen; te ontdoen van zijn religie. Als je wil dat mensen in een totaal nieuwe ideologie geloven moet je ze eerst ontdoen van hun oude religie. Dat is bij de gewone Nederlander - zeker die in de Randstand - goed gelukt.
Maar dat gaat niet lukken bij moslims. Die hebben namelijk een bijzonder sterk geloof. Die hebben een mening over dit soort zaken die voortkomt uit dat geloof... en dat is het. Dat standpunt ga jij als Woker niet veranderen - hoeveel propaganda je er ook tegenaan gooit. Sterker nog, de kans is groot dat ze alleen maar conservatiever worden als je ze meer en meer pusht.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten