mark rutte minister president 9o1a6798

-Michel Mulder- 'De keurige club van Rutte'

Opinieokt 18 2022, 9:00
Het is altijd een zichtbaar genoegen om te zien dat Rutte - die in alle dossiers zich een, weliswaar nietzeggende, spraakwaterval toont - om woorden 'verlegen' zit als het het clubje van zijn Godfather betreft.
Rutte - de enige ware tasjesdrager van Nederland wenst niet in te gaan op de rol die het WEF nou eigenlijk speelt in onze 'democratie,' want volgens de man die 11x liegt bij 10 uitgesproken woorden is ome Schwabs padvindersclubje een uiterst keurige club.
Nou heb ik, en misschien wel velen met mij, bij een keurige club niet echt een beeld op mijn netvlies staan van vergaderingen achter gesloten deuren, het penetreren van overheden - voor Rutte niet bekend - of het employment geven aan opperfreaks als Yuval Noah Harari, die met zijn kijk op de mensheid Joseph Mengele doet verbleken tot Dennis Mitchell (Dennis the Menace)
Het is historisch gezien geen 'openbaring' dat bepaalde clubjes als uiterst keurig werden verkocht, terwijl de lijken met duizenden in de kasten lagen opgestapeld. Maar je zou denken dat wij als mensheid toch op enig moment gaan leren van onze - besmeurde - geschiedenis.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Langs de lijn van het aangezicht is de katholieke kerk ook een uiterst keurige club. Maar wie priesters en kindermisbruik ingeeft op het alwetende Google, die krijgt een lading drek over zich heengeflikkerd waar de honden geen brood van lusten.
De clubjes als Bilderberg en het WEF ontlenen hun 'keurige' status vaak aan de leden die aan hun vergaderingen deelnemen, maar als je naar het machtswellustige en geldwellustige karakter van deze individuen kijkt, dan komt de Cosa Nostra nog eerder in aanmerking voor het predicaat keurig, dan deze verzameling mondiale psychopaten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten