frits bosch column

-Frits Bosch- De Volkskrant: Von der Leyen is President van Europa! Geweldig!

Opiniejan 12 2023, 10:00
De Volkskrant: “Een Amerikaanse president, maar dan van Europa. Nu duizend dagen staat Ursula von der Leyen aan de top van de Europese Commissie. De aanvankelijke scepsis maakte plaats voor bewondering. Mark Rutte en Angnes Jongerius en andere Europeanen die intensief met haar werken portretteren haar als daadkrachtig en behendig de macht naar zich toetrok en als eerste uitgroeide naar “Opperbevelhebber van Europa”.
Kijk, dat zijn teksten waar we wat aan hebben. Al dat negatieve gedoe dat ze gesjoemeld heeft met vaccins is onzin. Dat ze niets van economie begrijpt, dat ze met Oekraïne een faut pas heeft begaan, dat het immigratie beleid van geen kanten deugt, dat is allemaal kwaadsprekerij. Dat de EU ons handen vol geld kost met een steeds zwakkere euro, kijk daarvan weg. Dat ze compleet blind is voor noden van bedrijven in verband met climatechange: wat een onzin! Medicus Ursula is fantastisch!
De EU is geweldig en we mogen ons in de handen knijpen met zo’n opperbevelhebber van Europa! Mark Rutte en nota bene Angnes Jongerius herself zeggen het. Dan is het zo. Deze dame is een echte führer!  Lang leve Von der Leyen! Lang leve De Volkskrant!
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden
P.S.: had al geen hoge pet op van De Volkskrant, maar dit verzin je niet! Von der Leyen is levensgevaarlijk. Ze doet werkelijk alles fout. Ze is naar mijn mening geschikt als filiaalchef van de Hema. Maar dan moet ze alle zeilen bijzetten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten