9758009243 604c43faf4 c

Rechtse oppositie woedend: Ondankbare gelukszoekers zijn in hongerstaking gegaan vanwege het ''slechte eten''

Politiekjan 12 2023, 11:00
Je moet het maar durven om misbruik te maken van onze gastvrijheid. En toch gebeurt het! In een hotel in Den Haag hebben gelukszoekers besloten om in hongerstaking te gaan, omdat zij het eten te slecht vinden. Je moet het maar durven om je zo ondankbaar te tonen terwijl je gratis bad, bed en brood krijgt van Nederland. De rechtse oppositie in de Tweede Kamer is woedend om deze ondankbare houding. Ook de grootste partij van Den Haag, Hart voor Den Haag, staat op zijn achterste benen van nijd.
“Het is ronduit een gotspe dat men het lef heeft om over het geserveerde eten te gaan klagen. Dat is spugen op onze gastvrijheid”, aldus Tweede Kamerlid Wybren van Haga (BVNL) en Hart voor Den Haag voorman Richard de Mos, die stellen dat de asielzoekers een zeer gevarieerd menu krijgen voorgeschoteld. “Er staan zelfs Syrische gerechten op, die met recepten van de mensen in het hotel zelf zijn bereid. De bewoners krijgen rijst, maar ook patat en brood. Vijf keer per week krijgen ze vlees en twee keer vis. ‘s Morgens zijn er vers gemaakte pannenkoeken en croissants. Ze krijgen elke dag drie keer warm eten. Dat is potverdikkie vele malen beter dan het eten wat onze ouderen in verzorgingshuizen krijgen voorgeschoteld”, stellen Van Haga en De Mos, die voor deze ondankbare asielzoekers een klip en klare boodschap hebben: “Inpakken en wegwezen!”
Forum voor Democratie is ook duidelijk en twittert: '' Voorrang op een huurwoning, gratis eten en drinken en ook nog eens wat zakgeld. Alsof het allemaal niks kost. En toch is het voor deze asielzoekers nog niet genoeg. De oplossing van FVD? Terug naar land van herkomst.'' Het is onbestaanbaar dat gelukszoekers op hoge toon eisen stellen, die nog nooit 1 cent belasting hebben betaald.
De maaltijden die deze gelukszoekers krijgen aangeboden daar dromen de meeste Nederlanders van. Geert Wilders is pislink en twittert: ''Dus onze ouderen krijgen per dag maximaal 150 gram groente en 100 gram vlees en asielzoekers DRIE keer per dag warm eten, vlees, vis, patat, croissants, pannenkoeken, verse groenten en fruit. Nederland is ziek. Dit kabinet is gestoord. Stem ze weg!'' Dit kan alleen gebeuren bij een kabinet met een agenda vol van Nederlandhaat.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden
Laat deze ondankbare gelukszoekers in hun sop gaar koken. Laat ze verhongeren tijdens hun hongerstaking. Dat is het gepaste antwoord op de ondankbaarheid van deze uitvreters.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten