Mahir Alkaya SP 9O1A6775

LOL! SP'er Mahir Alkaya fileert D66-'kindervriend' Sidney Smeets: 'Jouw kompas is heel sterk!'

Politiekjan 12 2023, 9:00
Voormalig D66-Tweede Kamerlid Sidney Smeets heeft op Twitter hard uitgehaald naar SP-Kamerlid Mahir Alkaya. Alkaya heeft namelijk gesproken met blckbx. En dat vindt Smeets heel erg. Want blckbx zijn zogenaamde wappies!
Alkaya heeft bij blckbx openlijk gesproken over de staat van onze democratie én het project om een digitale euro in te voeren. Zijn conclusies zijn keihard. Ten eerste is Nederland feitelijk een schijndemocratie, zegt hij. En wat de (digitale) euro betreft die is volstrekt onhoudbaar.
Klopt natuurlijk helemaal, maar het is tegen het zere been van D66'ers - en dus ook tegen dat van de extreem hypocriete, controversiële, leugenachtige viespeuk Sidney Smeets. Dat is de man die Kamer verliet omdat naar buiten was gekomen dat hij een enorme viezerik is - zo erg, dat het zelfs niet houdbaar is in D66-kringen, wat echt het één en ander zegt.
Hoe dan ook, deze zelfde Smeets vindt het heel vre-se-lijk dat Alkaya langs is gekomen bij blckbox. "Het is bizar dat deze normalisering van radicalisme bij een relatieve mainstream partij als de SP mogelijk is," aldus de goorlap op Twitter. "Blckbx is complotwaanzinnig wappie nepnieuws dat drijft op extremisme. Daar gaan zitten is fouter dan fout."
Gelukkig is Mahir Alkaya bepaald niet op zijn mondje gevallen. Die reageerde namelijk direct sterk. Met één korte zin, maar wel met een zin waarmee hij Smeets heerlijk op zijn plek zet.
"Want zijn kompas," zegt hij over Smeets, "over wat goed en fout is, is heel sterk." Vervolgens sluit hij af met een clownsgezichtje.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden
Me dunkt dat van alle mensen in de wereld meneer Smeets de laatste is die iets moet zeggen over "fout gedrag" van anderen. Fouter dan dat walgelijke mannetje heb ik ze namelijk niet gezien in mijn leven. En dat zegt echt het één en ander, niet alleen omdat de politiek een gore bende is, maar omdat dit nog veel meer geldt voor D66 als partij.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten