jan roos

Jan Roos: ''Heerlijk om te zien dat alle juichaapjes van eerder Twitter-censuur nu helemaal gek worden van Twitter-censuur.''

Opiniedec 19 2022, 16:00
Het is heerlijk om te zien hoe alle juichaapjes van eerder Twitter-censuur nu helemaal gek worden van de huidige Twitter-censuur. Ik bedoel, het is niet alsof ze ooit een voorstander waren van vrije meningsuiting of zo, toch? Nee, het lijkt erop dat ze alleen maar blij waren toen hun eigen meningen werden beschermd, terwijl ze anderen probeerden te censureren. Opiniemaker Jan Roos geniet net als veel mensen met gezond verstand van deze tragiek van deze zogenaamde deugers.
Maar nu, nu hun eigen ideeën aangevallen worden door de grote, slechte techbedrijven, zijn ze ineens helemaal in paniek. Ze huilen en krijsen dat hun vrijheid van meningsuiting in gevaar is, terwijl ze zelf de afgelopen jaren zo hard hebben gewerkt om de vrijheid van anderen te beperken. Het is echt prachtig om te zien. Het is natuurlijk grote kolder dat zij worden gecensureerd. Twitter bestraft alleen mensen als zij de veiligheid van anderen in het gevaar brengen. Dit smaakt natuurlijk extra zoet voor Jan Roos, omdat hij het slachtoffer was van de intolerantie van deze juichaapjes.
Het is prachtig om te zien hoe ze ontploffen van nijd wanneer ze verdedigen wat ze eerder veroordeeld hebben. Het is een komisch schouwspel. Maar laten we eerlijk zijn, deze juichaapjes verdienen het om in hun eigen slechtheid te stikken. Ze hebben het verdiend om te voelen hoe het is om hun eigen meningen onderdrukt te zien. Misschien leren ze dan eindelijk wat tolerantie echt betekent.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden
Dus laten we ons vermaken met het schouwspel van deze juichaapjes die zichzelf in de voet schieten terwijl ze proberen te verdedigen wat ze eerder veroordeeld hebben. En wie weet, misschien leren ze zelfs iets van deze ervaring. Maar ach, ik ben niet te optimistisch.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten