-Kijktip!- Europarlementariër De Graaff haalt uit naar globalistische elites die Europese cultuur bedreigen

Opinieokt 16 2023, 16:00
Bij de Dagelijkse Standaard hebben we altijd een scherp oog voor de moedigen die opstaan tegen de wurggreep van het globalisme. FVD Europarlementariër Marcel de Graaff, een trots vader van vier en een vurig rooms-katholiek, heeft in een interview met Voice of Europe keihard uitgehaald naar de globalistische elites die onze prachtige Europese cultuur en identiteit bedreigen.
Met meer dan tien jaar ervaring als Europarlementariër heeft De Graaff een frontliniepositie ingenomen in de strijd tegen de globalistische agenda van Brussel. In het interview ging hij dieper in op de verraderlijke manier waarop externe conflicten, zoals die in Israël, de geopolitieke stabiliteit van Europa kunnen ontwrichten. Daarnaast waarschuwde hij voor de afhankelijkheid van Europa van de VS en pleitte hij voor een strategisch onafhankelijk continent.
Een van de meest onthullende delen van het gesprek was zijn visie op de huidige staat van de westerse beschaving. In de ogen van De Graaff bevindt het Westen zich op een gevaarlijk kruispunt, waar de waarden en normen die ons groot hebben gemaakt, nu onder vuur liggen door linkse ideologen en globalistische elites.
Het is essentieel dat iedereen die geeft om de toekomst van ons continent en onze cultuur dit interview ziet. Het is een heldere herinnering aan wat er op het spel staat en waarom het van vitaal belang is dat we ons verenigen tegen de krachten die ons willen verdelen en verzwakken.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Bij DDS juichen we De Graaff toe voor zijn standvastigheid en moed. Het is hoog tijd dat meer politici opstaan en de waarheid spreken zoals hij dat doet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten