carice van houten by sachyn mital

-Michel Mulder- Een aandachtsjunkbriefje aan Carice van Houten

Opiniemei 20 2023, 14:00
Beste tweelingzus van Halina van Reijn,
Molly Ringwald, Michelle Pfeifer, Bridget Fonda en Julia Stiles. Zomaar wat namen van actrices die ooit de filmsuccessen aan elkaar regen, maar nu tot de vergetelheid behoren.
Ik hoor jou daarbij denken: nee dat gaat mij niet gebeuren, ik ga gewoon op standje klimaatterrorist, zodat ik in die zo benodigde spotlights blijf staan.
Jouw 'verdediging' voor de stap die iedereen van types als jij, Georgina Verbaan en je echte (tweeling)zus Reijn verwacht, is uiteraard dat jij niet publiciteitsgeil bent, omdat je anders wel in 'ik hou van Holland' of 'wie is de mol' was gaan zitten.
Maar dat is uiteraard beneden het niveau van de leading lady van de Nedercinema, die weliswaar enkele pittige rollen heeft neergezet, maar toch vooral herinnerd zal worden om de prettige vorm van haar bijzettafeltje - lees: borsten - die jij zo ongeveer in iedere film liet zien.
Voor jou is de omhelzing van het klimaatactivisme, dat jij ontdekte na een gesprek met een klimaatpsycholoog - is dat een ander woord voor afgestudeerde debiel? - gewoon de zoveelste rol, omdat het klimaat jou in werkelijkheid geen ene kut kan schelen.
Of je nou een moffenhoer speelt, een bedrogen vrouw of priesteres in een internationale hitserie, het past jou allemaal met eenzelfde gemak als het maatkostuum van de bevlogen klimaatactivist die jij nu weer speelt.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
Maar mag ik zo mijn twijfels zetten bij jouw oprechtheid m.b.t. het behoud van ons klimaat, als blijkt dat jij nog meer deze aardbol over vliegt, dan het gehele Kaaginet en de selecties van alle Europese voetbalclubs bij elkaar.
Voor dat soort momenten van 'klimaatbesef' hebben wij in Nederland een bekend woord, dat in een Engelse zin klinkt als: you are a ff’ing hypocrite.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten