hoekstra

-Michel Mulder- 'Een draaideur briefje aan Fopke Hoekstra'

Opinieaug 19 2022, 15:03
Daar heb je iedereen toch weer even mooi tuk. Waar zo ongeveer heel Nederland dacht dat jij ook op de radicale en extremistische D66- lijn zat inzake het stikstofbeleid, doe jij gewoon weer even een - bij het CDA zo populaire - 'Pietertje,' door een slagersmes in de rug te planten van het D66 dictaat.
Tot vandaag was het begrip 'draaideur' slechts voorbehouden aan criminelen die zich stelselmatig bezondigen aan crimineel gedrag, want hun bron van inkomsten, maar nu behoort het begrip draaideur ook tot jouw 'gereedschapskist,' als zijnde de draaideur-Judas van dit land.
Jouw 'inkeer' inzake de gecreëerde stikstofproblematiek is uiteraard niet ingegeven door emapthie voor de boeren, een daadwerkelijke heroverweging van deze waanzin of het besef: 'beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.' Nee, deze Judas-draai komt vanwege de zetelleegloop van jouw partijtje, en de aanstaande Provinciale statenverkiezingen.
Laat het maar aan de 'christelijke' koorknaapjes van het CDA - en CU - over, om in de voetsporen van Judas Iskariot te treden. Want als het niet evenzeer verradend is, dan is het in ieder geval nog wel historisch correct.
Deze - overduidelijke - verkiezingsretoriek is nog minder geloofwaardig dan de 1000 euro van Rutte. En dat is toch een prestatie van formaat. Want niemand had ooit verwacht dat zijn leugenachtige repertoire nog overtroffen zou worden.
Het is daarbij bijzonder leuk om te constateren dat je bij de spindoctor van Hugochenko de Jonge bent langs geweest - laat een baard staan, dan ziet men de krampachtigheid van de kaken niet - als bewijs dat het CDA nu toch echt verwikkeld is in een raterace to the bottom van het zetelverlies.
Ik weet niet precies hoe het met jouw voorgeschiedenis gesteld is - Hugochenko kan altijd weer terug naar de onderbouw van een staatsgeïndoctrineerd schooltje - maar er is vast nog wel ergens een Jehova-achtige sekte die een priester kan gebruiken, die het met de waarheid niet zo nauw neemt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten