-Michel Mulder- Een historisch briefje aan de Eerste Kamer

-Michel Mulder- Een historisch briefje aan de Eerste Kamer

Opiniemei 23, 17:44
Geachte kamerleden,
4 augustus 1944. De dag waarvan wij altijd gedacht hebben dat deze onze geschiedenis in zou gaan, als de dag van de meest verachterlijke daad van verraad.
23 mei 2023. De dag waarvan wij vanaf nu weten dat deze de geschiedenis in zal gaan als de dag van het meest massale verraad aan het Nederlandse volk ooit.
Vandaag stemde 49 leden van uw kamer voor een wetswijziging aangaande de WPG, die Nederland voorgoed zal doen afglijden naar de status van een totalitaire dictatuur, a.k.a. het land van de Rutte-doctrine.
Nu is het niet zo dat iedereen gelijk beseft dat de wijzigingen in de Wet Publieke Gezondheid Ernst Kuipers meer dictatoriale macht geven dan Stalin, Pol Pot en Idi Amin bij elkaar, want het is uiteraard allemaal weer verkocht onder de noemer 'voor onze gezondheid,' net zoals Jim Jones zijn glaasjes fris verkocht aan zijn volgers in de jungle van Guyana.
U allen heeft met eigen ogen kunnen zien wat voor ongeloofelijke schade Mark Rutte, het ministerie van VWS onder leiding van Hugo de Jonge en het ministerie van Veiligheid en Justitie onder leiding van Ferd Grapperhaus in de maatschappij hebben aangericht in het bezit van ongelimiteerde, en ongecontroleerde macht, en u heeft dit kabinet vandaag gewoon weer een vrijbrief gegeven voor een herhalingsoefening, nu zelfs met een permanent wettelijke basis.
Uw actie van vandaag, uw verraad tot in alle poriën van onze democratie is zó ongekend - en dat na bijna 13 jaar Rutte - dat er een nieuwe benaming gezocht moet worden dit nog nooit vertoonde staaltje volksverraad.
U, geachte 'volksvertegenwoordigers' heeft Pandora's box geopend voor Ernst Kuipers, en vergis u niet, hij zal dit cadeautje tot op de allerlaatste dictatoriale en vrijheidsbeperkende maatregel uitpakken, en de nog onbeantwoorde vraag blijft slechts: hoeveel slachtoffers zullen er vallen door zijn 'beleid.'
Vaak vraagt politiek Den Haag zich af hoe het toch komt dat er zo'n groeiende kloof tussen het volk en de politiek kon ontstaan, en 23 mei 2023 is daarop het meest duidelijke antwoord: de dag dat politiek Den Haag definitief een vrijheidsberovend mes in de rug stak van niet alleen het volk, maar ook van een functionerende democratie........ al zal die meerderheid van 49 kartelslaven uiteraard gezien worden als werking van die democratie.
Ik wens u allen, de 24 tegenstemmers zeker, een gezegende avond, in de wetenschap dat het de laatste avond wordt in een vrij Nederland, door de keuze die u allen vandaag gemaakt heeft.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten