-Michel Mulder- 'Een opblaasmomentje'

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- 'Een opblaasmomentje'

The Georgia Guidestones, veel mensen zullen ervan gehoord hebben, nog véél meer mensen zullen zeggen: Georgia what?

Dit moderne stiefbroertje, zusje of genderloze brok beton van het eeuwenoude Stonehenge is onder bepaalde groepen nogal controversieel te noemen, omdat er in beton gebeiteld o.a. staat dat de wereldbevolking onder de 500.000.000 gehouden moet worden, wat nogal wat great reset gedachtes voedt.

Zijn the Georgia Guidestones de aankondiging van een ongekende genocide op de wereldbevolking, of is het slechts een uit de hand gelopen projectje van een plaatselijke Anton Heyboer-achtige 'kunstenaar,' die te beroerd was om een vergunning aan te vragen voor deze omgevingverpestende steenpuist?

We zullen het nooit weten, want op 6 juli 2022 is het 'monument' opgeblazen, om voor eeuwig toegevoegd te worden aan het indrukwekkende lijstje van o.a. de moord op JFK, de moord op Fortuyn, 9-11 en MH-17, zaken waarvan we de absolute waarheid nooit te weten zullen komen.

Zoals te doen gebruikelijk bij zaken die wat gevoelig liggen - lees: het daglicht niet kunnen verdragen - is er altijd direct het wijzende MSM-vingertje naar 'the usual suspects,' in dit geval, volgens de loopjongens van de globale elites, conservatieve Christenen die dit stukje huis-tuin-en-keuken vlijt als 'satanisch' zouden beschouwen.

Nou ben ik volgens sommigen niet zo heel erg slim - grotendeels omdat ik een mening heb die afwijkt van hun geïndoctrineerde linkse gedachtegoed - maar het lijkt mij dat als jij iets beschouwt als een boodschap van het 'kwaad,' dat je deze boodschap zoveel mogelijk zou willen openbaren, om daarmee je gelijk te bewijzen. De bijbel is er tenslotte eeuwenoud mee geworden.

Wat zouden conservatieve christenen eraan hebben om juist nu, nu de wereld in brand staat door Schwabs great reset, dit monument als 'min of meer' een bewijs voor die great reset te vernietigen?

Is het niet vele malen aannemelijker dat een monument waarop o.a. staat "Maintain humanity under 500,000,000 In perpetual balance with nature" en "Balance personal rights with Social duties," omver gehaald wordt door de uitvoerders van the great reset, omdat zij zien dat de aversie daartegen wereldwijd groeit?

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Uiteraard zal deze mening ook weer geschaard gaan worden onder de wappie complottheorieën, maar als ik mijn hele resterende fortuin - ongeveer 10 eurocent met dank aan de kabinetten Rutte - zou moeten inzetten op één van beide opties, dan zou ik wel weten waar dat 'ouderwetse' dubbeltje op in te zetten.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties