boerenprotest den haag 2019 2

'Een regelrechte oorlogsverklaring aan boeren': kabinet wil versneld honderden miljoen om boeren 'uit te kopen'

Politiekjul 08 2022, 8:31
Het is bijna ongelooflijk, maar het kabinet heeft besloten om nog meer vol op het gas te gaan wat betreft de onteigening van boeren. De regering zet namelijk versneld honderden miljoen euro's in om boeren 'uit te kopen.' Met andere woorden: om ze van hun land te flikkeren en daarbij wat geld mee te geven zodat ze niet te veel zeuren. 
Het kabinet zegt tegen media - die dat klakkeloos overnemen - dat het geld bedoeld is om sommige boeren uit te kopen dat andere boeren dan door kunnen gaan met boeren. Voorlopig. Want als je op de hoogte bent van de ware plannen weet je dat ze uiteindelijk de hele boerenstand willen wegjagen. Maar goed. 
Gelukkig doorziet iedereen wat hier echt gaande is. Nou ja, iedereen die niet voor een mainstream media-kartelkrant werkt.
Pritt bijvoorbeeld, van GeenStijl. Die schrijft op Twitter: "Ongekend & WTF. Op de valreep van het zomerreces. Een regelrechte oorlogsverklaring aan de boeren. Gentlemen-farmers, start your engines."
Dit is eigenlijk natuurlijk ongekend. Hoe gestoord moet je zijn om dit soort plannen er nu doorheen te jassen, en dat dan te verkopen als 'goed voor de boeren'? Dat gelooft toch helemaal niemand? Nederlandse boeren willen boeren. Dat 'uitkopen' gebeurt onder enorme druk én met de dreiging erachter dat als ze het niet accepteren, dat ze dan onteigend worden. Met andere woorden, dat huis en haard dan letterlijk worden afgepakt.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Helaas weet de politiek dat ook wel, maar interesseert het ze helemaal niets. Zoals World Economic Forum-oprichter Klaus Schwab politici twee jaar geleden al vertelde: om de Great Reset door te voeren zullen ze een "bozere wereld" creëren. Maar daar hebben zij en de zijnen lak aan. Het hoort erbij. Klaar dus.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten