-Michel Mulder- 'Een open brief aan Willem-Alexander'

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- 'Een open brief aan Willem-Alexander'

Geachte heer van Oranje,

Ik weet niet of het u al opgevallen is, maar het land waarvan u - op papier - het staatshoofd bent, staat nogal in de fik.

Er gaat geen dag voorbij of wij als inwoners van Nederland mogen weer getuigen zijn van achterlijke, en volksverradende wetgeving vanuit de Haagse politiek, wetgeving die als herkenningspunt heeft dat er altijd uw handtekening onder staat.

Wat gaat er door uw hoofd heen als u weer eens zo'n volksverradende wet leest - althans, laten we op zijn minst de hoop koesteren dat u de aan u voorgelegde wetgeving daadwerkelijk leest - om deze wetgeving middels uw handtekening daarna daadwerkelijk in werking te laten treden?

Heeft u hierbij wel eens een gevoel van schaamte? Een gevoel van onmacht? Of heerst bij u slechts het gevoel: hoeveel moet ik er nog tekenen, want ik wil weer naar mijn villa in Griekenland?

Ik begrijp dat Koning zijn van deze - inmiddels naar een corrupte bananenrepubliek neigende - constitutionele monarchie slechts van een 'ceremonieel' gehalte is - de werkelijke King is overduidelijk Mark Rutte - maar beseft u eigenlijk wel dat het op regelmatige basis plaatsen van uw handtekening, daadwerkelijk het leven van Nederlandse burgers vernietigt?

Als autochtone inwoner van dit eens zo mooie land vraag ik u niet eens af te zien van dubbele vergoedingen voor uw huisraad, het zelf betalen van bijvoorbeeld tandartsrekeningen of het afzien van de jaarlijkse verhoging van uw uitkering - in uw kringen ook wel toelage genoemd. Ik vraag u slechts, uit de grond van mijn hart, eens een keer openlijk afstand te nemen van de volksverradende wetgeving, die tegenwoordig eerder als regel dan als uitzondering uit Den Haag komt.

Wat zou er kunnen gebeuren? Dat Mark Rutte u afzet en veroordeelt tot de bijstand?

Zowel u als ik weten beide dat imago het heilige woord is voor mister Teflon, en het afzetten van een Koning draagt - volgens zijn spindoctor - toch niet echt bij tot een nog langer gerespecteerd imago voor deze vaderlandse sloopkogel.

Niet normaal maken, wat niet normaal is, was uw veelbesproken slip of the tongue, en ik zou u willen adviseren daar eens mee te beginnen, want het onteigenen van privé-eigendom van Nederlanders, viel tot 2020 toch echt onder de lijst van abnormaliteiten.

Probeer het dus eens, een keer de zijde van het volk kiezen. Het zal u niet ineens de meest favoriete vorst uit onze geschiedenis maken, maar het geeft wel een bepaald opgelucht gevoel in dat ongrijpbare gebied dat 'het geweten' heet.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties