klaus schwab doodeng

-Michel Mulder- Een open sollicitatie aan politiek Den Haag

Opinienov 12 2022, 8:00
Herr Schwab,
Graag zou ik, een middelbare blanke ietwat boze man, middels deze sollicitatie een gooi doen naar één van de best betaalde zitplaatsen van Nederland, die van het politieke pluche.
Als eerste kom ik, indien goedgekeurd door de ballotagecommissie, reeds voorzien van een - in het Haagse zéér gewaardeerd - strafblad, omdat ik gewoontegetrouw en volgens het recht op vrijheid van meningsuiting, mijn bek weer eens een gooi had gegeven in een 'ietwat' filerende column.
Daarmee stip ik uiteraard een tweede - in het Haagse ook gewaardeerde - competentie aan, het 'je bek een gooi geven,' wat in zo ongeveer ieder debat de teneur is.
Gezien het feit dat ik net als een Rutte, Kaag en Klaver vloeiend bullshit en onzin spreek - naast hun moedertaal de leugen - zal er geen sprake zijn van een aanpassingsproces. Wat de demissionaire, missionaire of dictatoriale status van het kabinet van uw handpuppet uiteraard ten goede zal komen.
Tevens wil ik hierbij voor het voetlicht brengen dat ik uitstekend met - door hun handelen zo te benoemen - heksen kan omgaan, zoals u er een groot aantal in uw (slaap)kamer heeft zitten, want waar iedere relatie van mij ooit begon als een sprookje, eindigde hij altijd met een heks op de bank.
Omdat ik genderdiversiteit niet schuw - ik eet iedere morgen andere cornflakes - ga ik ook het debat met - volgens velen - plaspoppen die zich hullen in eikeltjespyjama's, of een plaats in de schaduw van dominatrix Kaag ambiëren, niet uit de weg. Ik ben daarin zelfs bereid mij te verlagen tot het Jetten-niveau van 'meisjes plagen kusjes vragen.'
In een - voor mij reeds - grijs verleden ben ik zo stoutmoedig geweest om toe te treden tot de beruchte klasjes van Geert, voor de keukenkampioendivisie van de politiek, maar het zal u uiteraard tevreden stellen dat ik daar - met de eindstreep in zicht - met een rotgang uitgepleurd ben, omdat mijn 'ego' zelfs te eerlijk bleek voor de gemeentelijke politiek.
Ik beschik uiteraard niet over het uiterlijk of de welbespraaktheid van Thierry - al zal dat volgens u een pre zijn - maar had in mijn jeugd wel een parkiet (Kareltje) die met een beetje fantasie en een goede fles Heidsieck Diamant Bleu, best kan doorgaan voor een voorloper van de uil van Minerva.
Omdat ik een hekel heb aan het vastpinnen van een voorkeur, moet ik bekennen dat mijn politieke gevoel gekleed wordt door een tanga van de PVV, een bustier van FVD subtiel bedekt door een satijnen kamerjas van de SP.
Hiermee aangevend dat ik redelijk kamerdekkend ben - uiteraard niet op een Groenslinks stagiaire-achtige manier - maar daarbij toch wel graag het bed deel met Lilian.
Het feit dat ik niet te beroerd ben om mijn politieke voorkeur exclusief te kleden middels de damesafdeling van de plaatselijke Cristine le Duc, geeft overduidelijk aan dat ik de heersende blanken mannen haat omarm, en mocht ik daarbij een uithuilende schouder kunnen zijn voor elke politica met de looks van Simone Kerseboom, dan hou ik mezelf van harte aanbevolen. (of is dat weer iets te vrouwonvriendelijk of een exclusief Groenslinks privilege?)
U ziet, beste Herr Schwab, ik breng nogal een uitgebreid pakket aan competenties mee, en ik begrijp dat u daardoor de leidende rol van Kaag en Rutte - in die volgorde - zult gaan heroverwegen. Uit die droom - naast uw great reset - zal ik u echter snel laten ontwaken.
Het is niet mijn levensdoel om de leidende alpha male te worden van een land dat als sinds 2010 in brand staat.
Mijn motivatie is slechts de blik op Sylvana haar gezicht, als er wéér zo'n blanke boze man een zetel bezet houdt, die in haar optiek is voorbestemd voor een ietwat getinte lesbo, met blanke mannen issues.
Dat daar dan als beloning wat royaal wachtgeld aan vastkleeft, is wat mij betreft de kers op de spierwitte slagroom..... of is het taart?
Reserveert u alvast een zeteltje, zo ongeveer tussen Wilders en Baudet, en op knipoog-afstand van Lilian.
Mvg Michel Mulder
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten