Filmpje! Gideon van Meijeren (FVD): "Nederland wordt verkocht aan het World Economic Forum"

Politiekaug 28 2022, 18:11
Volgens Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) is het zeer wel mogelijk te concluderen dat onze politici en leiders zich, door hun samenwerking met het WEF, "schuldig maken aan landverraad." Dat is, geeft hij toe, "een zwaar woord" om te gebruiken, maar als hij naar het Wetboek van Strafrecht kijkt kan hij echt tot deze conclusie komen.
"Het is een zwaar woord, natuurlijk, landverraad. Maar ik heb het weleens in de mond genomen. Want als ik kijk naar wat er op dit moment gaande is en ik leg dat naast het Wetboek van Strafrecht, dan is heel goed te beargumenteren dat op dit moment leden van het kabinet zich schuldig maken aan landverraad. Dat is strafbaar," aldus Van Meijeren.
Hij baseert dat op Art. 97a Wetboek van Strafrecht. Dat gaat er om dat als je in verbinding treedt met een in het buitenland woonachtig persoon, en dat je diegene helpt met het doel "een omwenteling" te veroorzaken in Nederland. "Wat een omwenteling is, is dan ook verder gedefinieerd. En daaronder moet onder meer verstaan worden: het veranderen van het constitutionele stelsel in Nederland." Dus eigenlijk: "onze democratie te vervangen."
Als je dat doel dus probeert te bereiken door een in het buitenland gevestigde persoon of organisatie te helpen... dan pleeg je landverraad.
Gevraagd of het dan landverraad is om samen te werken met het WEF maakte Van Meijeren heel duidelijk dat hij dit inderdaad vindt. "Naar mijn oordeel en stellige overtuiging is daar absoluut sprake van," antwoordde hij namelijk. "Dat wordt ook tot uitdrukking gebracht in onder meer het boek The Great Reset" van WEF-baas Klaus Schwab.
In dat boek zegt Schwab feitelijk dat hij "nationale staten" wil opheffen, en een nieuw globalistisch systeem wil invoeren. "De invloed van nationale parlementen wordt ondergeschikt gemaakt aan wat eigenlijk een wereldregering is," aldus Van Meijeren. En die wereldregering "wordt gevormd door internationale organisaties als de VN, de World Health Organization, maar ook NGO'."
Het is nadrukkelijk de bedoeling dat wetten en besluiten dan "niet meer tot stand komen op de wijze waarop de grondwet die voorschrijft, met de Staten-Generaal als het hoogste orgaan. Maar dat dat stelsel vervangen wordt door een nieuwe politieke orde waarin besluiten genomen worden door een wereldregering."
(Artikel gaat verder onder de oproep onze apps te downloaden)
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Daarom gelooft Van Meijeren dat de samenwerking van ons kabinet - en parlementsleden - met organisaties als het World Economic Forum werkelijk neerkomt op landverraad. Het is geen 'parabool,' het is geen 'overdrijving om een punt te maken.' Het is, aldus Van Meijeren, letterlijk de definitie van dit misdrijf tegen de Staat - en tegen het Neerlandse volk.
Nou, ik kan niet wachten tot de parlementsleden van het partijkartel dit interview kijken. Eens zien hoe nepboos ze nu worden. Want als die mensen iets niet kunnen hebben dan is het dergelijke uitgesproken kritiek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten