screen shot 2022 08 28 at 19

Geert Wilders woest op dictatoriale Hubert Bruls die asielopvang eist: "Niet u, maar het volk is de baas!"

Politiekaug 28 2022, 18:32
Burgemeester Hubert Bruls vindt dat gemeenten en lokale bevolkingen niet moeten zeuren. Asielzoekers moeten opgevangen worden. Dus, houd je bek. Deze houding zorgt voor grote woede bij Geert Wilders. "Zing een toontje lager," bij de PVV-leider Bruls toe. "Niemand heeft u gekozen."
Bruls is een echt karteliaan. Een elitaire snob die denkt dat hij persoonlijk de verantwoordelijkheid heeft om dat achterlijke Nederlandse klootjesvolk des te lezen. Zo ook wat betreft de asielcrisis. Want bij Buitenhof liet deze man - die minstens 60 kilo te zwaar is - weten dat Nederlanders en gemeenten niet moeten zeuren. Mond dicht, kaken stijf op elkaar, en asielzoekers met open armen verwelkomen!
"Ik vind dat geen enkele gemeentebestuurder zich de luxe kan permitteren: ik wil iets niet, want mijn bevolking vindt het niet leuk of mijn mensen zijn oververmoeid," aldus Bruls. "Je moet gewoon helpen. Dat moet je gewoon doen."
Walgelijke uitspraken natuurlijk van een echt anti-democraat; een man die overduidelijk schijt heeft aan de mening van gewone Nederlanders. Hij weet het beter. Hij is boven ons verheven. Hij is een bovenonsgestelde. Hubert Bruls weet het. Hubert Bruls zegt het. En Hubert Bruls eist dat wij hem gehoorzamen.
Gelukkig zijn er nog politici die zich verzetten tegen dit soort autocratisch, zelfs ronduit dictatoriaal wangedrag van een door de staat benoemde burgemeester.
Kom er maar in Geert Wilders:
"Niemand heeft u gekozen meneer Bruls," aldus Wilders tegen de arrogante burgemeester, "helemaal niemand. U heeft nul mandaat van de kiezer. Een toontje lager zou u sieren, niet u maar het Nederlandse volk is de baas."
(Artikel gaat verder onder de oproep onze apps te downloaden)
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Zo is het maar net. Waar Bruls de euvele moed vandaan haalt om Nederlanders en onze gemeenten op deze manier de les te lezen is eigenlijk gewoon bizar. Deze man is werkelijk door helemaal niemand gekozen. Er is geen enkele gewone Nederlander die denkt: 'Ik vraag me af wat Brúls hiervan denkt!'
Maar dan komt die gast op tv - en dan niet eenmaal, maar echt voortdurend - en dan blijkt toch weer arrogant te zijn. Ongelooflijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten