15729872256 fa389dde06 c

-Michel Mulder- 'Een piszittend briefje aan genderloze basisschool De Verbinding

Opiniejul 17 2022, 10:30
Beste genderloos directeurtje,
Als eerste even wat verwarring wegnemen met betrekking tot de benaming directeurtje, daarmee bedoel ik uiteraard niet het mikpunt van het VI-trio, maar in dit geval het richtpunt van staand pissend Nederland.
Soms vraag je je af of het nog gekker kan in deze reeds krankzinnige wereld, en tot onze grote opluchting is daar dan basisschool de Verbinding uit Nijmegen, een waar links woke-nest van krankzinnigheid en geestelijke 'kindermishandeling'...... dit uiteraard naar mijn bescheiden mening.
Ik, beste Manon Prévoo, ben in de - thank god - vrije jaren '60 opgegroeid, die jaren waarin je wist dat je een 'vent' was omdat je een indrukwekkend stuk gereedschap tussen je benen had hangen, en bovendien de pisspetters op je broek had zitten, omdat je nog lerende was met het (af)richten van je brandslang.
Mijn generatie, en nog wat mannen en vrouwen na mij, verkeren in de gelukzalige omstandigheid dat zij niet opgevoed zijn met die genderloze bullshit die jouw school zo openlijk propageert, en daarom niet in de verontrustbarende shitshow komen dat zij het woord penis moeten gebruiken ter propagandistische drammerij voor het 'mannelijk' zittend plassen.
Ik weet dat ik mijn penis gebruik om mijn tegenwoordig wat minder krachtige straaltje in de pot te deponeren, vanaf een hoogte van ongeveer 1 meter, en hem daarbij soms nog mag gebruiken, als een vrouw - en in bedoel niet zo'n het/hun/hen genderloos gedrocht - zo vriendelijk is hem te ontvangen in haar hunkerende genotsgrot die zij ook gewoon haar vagina noemt.
Een voordeel van mijn vrije - lees: normale - opvoeding is dat ik nog weet wat ik een 'lekker wijf' vind, en dat mijn kleine vriend tussen mijn benen het altijd daarmee eens is, door de groeipotentie die hij op dat moment laat zien.
Bij mij dus geen twijfels of ik nu te maken heb met een vent die een vrouw is geworden, een vrouw die zich een vent voelt maar toch haar punani wil behouden, een het/hun/hen die zegt zich helemaal niets te voelen - en daarom de spinnenwebben tussen haar benen heeft zitten - of all of the above. Ik weet gewoon dat ik een bedpartner heb die naar mijn mannelijke penis verlangt, omdat ie in haar vrouwelijke flamoes past als een hotdog in een stuk varkensvel....... uiteraard als ze nog niet teveel 'uitgewoond' is.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Nou begrijp ik dat dit betoog als 'ietwat' onvriendelijk overkomt in dat linkse moerasgebiedje wat anderen hun brein noemen, maar daar heb ik - met alle respect, slijm slijm - zoals gewoonlijk een ouderwets portie schijt aan, waarvoor ik uiteraard wel ga zitten op de pot.
Misschien moeten de genderidioten van deze tijd zich eens af gaan vragen of het hoofd van kinderen volstouwen met linkse seksuele ranzigheid en onzekerheid, niet tot de definitie van geestelijke mishandeling behoort.
Zo, en nou ga ik mijn tutu aantrekken, want ik heb straks een optreden als Miss Michelle, de filerende dragqueen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten