shutterstock 522793654

Gestoorde basisschool gaat genderneutraal: 'De krankzinnigheid in dit land is compleet'

Binnenlandjul 14 2022, 13:54
Geschifter dan dit wordt het niet. Een basisschool in Nijmegen is helemaal 'genderneutraal' gegaan, zogenaamd omdat het confronteren van kinderen met hun biologische sekse slecht zou zijn voor hun ontwikkeling. Knettergekker dan dit wordt het niet, vindt ook Guido den Aantrekker.
Guido den Aantrekker wordt helemaal gek van basisschool De Verbinding in Nijmegen. En dat is niet zo gek. Die geschifte gekken willen namelijk per sé genderneutraal gaan.
"Wij willen proberen te voorkomen dat het vanzelfsprekend is dat je onderscheid maakt tussen jongens en meisjes," aldus schoolleider Manon Prévoo. Zo zijn de kinderen dus geen "jongens en meisjes" meer maar "leerlingen." Leraren zijn geen "juffen en meesters" meer, maar "mentoren."
Die geschifte lui hebben zelfs genderneutrale toiletten. Daarbij wordt vermeld dat ze willen dat "leerlingen met een penis" - voorheen jongens - zittend gaan plassen. Want je moet blijkbaar ook genderneutraal plassen - oftewel plassen op een manier waarop leden van andere genders dat ook kunnen doen.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Deze school is doodeng. Als je je kinderen naar deze schoolleider en haar 'mentoren' stuurt ben je niet goed bij je hoofd. Deze strategie van genderneutraliteit verpest je kind voor de rest van zijn (take that, Manon!) leven. En ik zet ook nog eens vraagtekens bij de geschifte mafketels die a) zo bezig zijn met genderneutraliteit bij kinderen en b) die zich ook zo verdiepen in of ze staand of zittend plassen. Wat, in vredesnaam, ís dat?
Zo'n figuur wil ik niet eens in de buurt van mijn kind hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten