Mark Rutte Minister President DJH0021

-Michel Mulder- 'Een ronde tafel gesprek met Mark en de boeren'

Opiniejul 15 2022, 10:48
Eindelijk was daar dan 'onze' Minster-President die, nadat hij met Zelensky, Trudeau, Schwab, Oekraïns-Nederlandse boeren, Merkel, de EU, Woezel & Pip, hond Samson en zo ongeveer de hele f'ing wereld heeft gesproken, aanschoof voor het 'rondetafelgesprek' met een deel der gefrustreerde boeren.
In alle rust en vrolijkheid, op een vooraf geselecteerde locatie waar enkel de staatspers van de NOS mocht aanschuiven, kreeg dit gesprek de volle aandacht van de MSM, terwijl de gemiddelde Nederlander slechts een staaltje staatspropagandistisch toneelspel ziet waarvan Kim Jong-un een dermate harde plasser krijgt, dat die het effect van een grootverpakking viagra overstijgt.
In hoeverre moeten wij dit 'verhelderende' gesprek met het 'boerenverzet' serieus nemen als de 'ridders van de ronde tafel' bewezen tegen het grootkapitaal en de staat aanschurken, en daar zelfs deel van uitmaken als lid van de raad van commissarissen van de Rabobank?
Waar wij - wederom - getuigen van zijn geweest is een staaltje volksverlakkerij pur sang, waarin 'verbinder' Rutte in gesprek is gegaan met - zogenaamd - bezorgde boeren, terwijl de tafelpartners zo ver met de inseminerende klauwtjes in de innercirkle-anus van overheid en grootkapitaal zitten, dat Sinn Féin nog eerder gekwalificeerd kan worden als organisatie die zich inzet voor de protestantse zaak, dan dat zij te boek staan als bezorgde boeren.
Wij, het Nederlandse volk waaronder de boeren, worden keer op keer geschoffeerd door een zich alles permitterende overheid, die daarbij de mening is toegedaan dat wij collectief zo achterlijk zijn dat wij kweekvlees niet van een steak van El Capricho bodega kunnen onderscheiden.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Waar wij daadwerkelijk getuigen van zijn is een frustrerende roverheid die een bemiddelaar naar voren schuift waar werkelijk geen enkele boer op zit te wachten en een liefelijk gearrangeerd gesprek voert op een 'paradijselijke' plek met louter lachende gezichten, terwijl op de - onzichtbare - achtergrond de genocide op de Nederlandse boeren met de spreekwoordelijke nazistische precisie en toewijding wordt uitgevoerd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten