Attje Kuiken PvdA 9O1A6948

-Michel Mulder- 'Een stalinistisch briefje aan Attje Kuiken'

Opiniedec 11 2022, 14:00
Frau Kuiken,
Waar ik dacht dat het na Marcel van Dam, Wim Kok, Ad Melkert en Wouter Bos niet enger, en meer rechts-hatend, kon worden bij de Partij voor de Allochtonen, daar bewijs jij gewoon het tegendeel.
Jij gaat gewoon op standje politburo, met de uitgesproken wens dat het groeiende anti-overheids'extremisme' met wortel en al uit de samenleving moet worden verwijderd...... en dat uiteraard op een DDR-achtige wijze.
Normaliter zou je Nederlandse politici die dit soort uitspraken doen met een korreltje zout nemen, en daarna overgaan tot de orde van de dag. Maar niet in het Nederland van - bijna - 2023, wat zo ongeveer een blauwdruk dreigt te worden van het Stalinisme, en de natte droom van Erich Honecker.
Een ieder die jouw openlijke oproep tot repressie ziet, die weet dat jij de geschiedenis ruimhartig bestudeerd hebt, want was het niet propaganda voorbeeld bij uitstek Joseph Goebbels die ooit zei: "Wenn man eine große Lüge erzählt und sie oft genug wiederholt, dann werden die Leute sie am Ende glauben."
En de leugen, daar werk jij zéér devoot en ruimhartig aan mee beste Atje.
Was jij het niet die destijds de coronaleugen fanatiek in stand hield door artsen, die vanuit hun beroepseer, medemenselijkheid en zorg voor hun patiënten het eerlijke verhaal over corona vertelde, hun BIG-registratie wilde ontnemen?
Want dát is de werkwijze van de Nederlandse roverheid heden ten dage, een ieder die het niet met de corruptie, leugens, machtsmisbruik en volksberraad van het Kaaginet Rutte 4 eens is, die moet worden gedemoniseerd, geridiculiseerd en dwangmatig bestraft voor het feit dat men zelf nadenkt.
Maar dat nadenken, dat is hét vuiltje in jouw dictatoriale gezichtsveld, een vuiltje dat het liefst met wat bruut geweld schoongespoten moet worden....... althans, als het aan de Imelda Marcos van de Partij voor de Allochtonen ligt.
En toch, toch heb ik bewondering voor de positionering van het Kaaginet Rutte 4, dat zich opstelt als het morele, rechtvaardige, democratische en menselijke geweten van zo ongeveer de gehele wereld.
Er is nog nooit een kabinet geweest dat zó leugenachtig, zó corrupt, zó machtsgeil en zó volksverradend is als het Kaaginet Rutte 4, maar zich daarbij voordoet of het de democratie uitdraagt zoals nog nooit gebeurt in de menselijke geschiedenis......... zelfs Goebbels had dit met zijn propagandabrein niet beter kunnen verkopen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ik hoop oprecht dat deze column jou onder ogen komt Frau Uilskuiken, daarmee jouw 'vrees' voor anti-overheidsextremisme bevestigend, want als het uiten van je mening als een vorm van extremisme wordt gezien, dan vraag ik me af hoe jullie het moment gaan beschrijven - en uiteraard bestraffen - dat het volk daadwerkelijk de hooivorken uit het vet gaat halen.
Ps, nog dank voor het feit dat jouw oproep tot repressie eindelijk dat stereotype over de machtswellustige blanke oude mannen ontkracht. Het blijkt namelijk dat machtswellustige blanke oude vrouwen misschien nog wel een graadje enger zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten