-Michel Mulder- Een weglopend trucje

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- Een weglopend trucje

Nu alle aandacht weer is gericht op de fitty tussen vrouwenliefhebster - behalve uiteraard Khadija - Vera Bergkamp en haar voorgangster, verdwijnt de verdwijntruc van het Kaaginet weer in het stoffige archief van de linkse verontwaardiging...... en volksverlakkerij.

Met het benoemen van de universiteit, waar Sigrid -007 haar strikdiploma heeft behaald, heeft 'prik'meester Baudet de kamer weer zodanig op scherp gezet, dat het leek ofdat ze met zijn allen een bedorven bord curry punjabi hadden gegeten, en een gang naar de wc echt niet meer kon wachten.

De schertsvertoning die vak K(ansloos) opvoerde, om Baudet na jaren van Wilders-bashing als volgend offerlam naar de slachtbank te brengen, werkt bij het merendeel der Nederlanders alleen maar op de lachspieren, als het rechtsstatelijk niet zo onwaardig en corrupt was.

De selectieve, corrupte en democratie-onwaardige verontwaardiging, die als een ware schokgolf door het gekkenbankje van de tweede kamer heenging, heeft niet alleen de zweem van slecht geacteerd amateurtoneel, het stinkt tevens zo naar machtsmisbruik dat het legen der giertanken op het Binnenhof niet eens meer nodig is.

Wie nog de mening is toegedaan dat wij een democratisch parlement hebben, een eerlijk verkozen en onpartijdige kamervoorzitter en een kabinet dat naar eer en geweten te werk gaat, die raad ik aan naar dit filmpje te kijken:

Tegen de jury rest slechts nog: I rest my case.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer