Om dit artikel volledig gratis te lezen moet je enkel onze gloednieuwe Facebook-pagina volgen.
Op deze pagina staan wij samen pal voor de vrijheid. Met elkaar, voor elkaar.

-Michel Mulder- Het Ik-Egoïsme

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- Het Ik-Egoïsme

Het blijft 'hilarisch' om te constateren, dat de Nederlander die tijdens corona blind achter het overheidsnarratief aanliep, en alle orders opvolgde voor de 'gezondheid' van de medemens, nu zo egoïstisch als de pest blijkt te zijn.

Ik heb het nog goed.

Ik merk niks van de dictatuur.

Ik kan mijn kinderen nog gewoon voeden.

Ik kan gewoon nog op vakantie.

Ik ga volgende week lekker naar een festival.

Ik kan gewoon nog een nieuwe auto kopen.

Ik hoef niet op de prijzen te letten.

Ik, ik, ik, ik, ik. Het is zo ongeveer de overtreffende trap van egoïsme.

Deze deuglanders klopten zichzelf op de borst omdat zij zo medemenselijk waren om zichzelf met wat gif te laten injecteren, zodat buurvrouw Riet van 6 hoog achter zou blijven leven. Dat buurvrouw Riet nu - door de maatregelen van dictatuur Rutte - een hongersdood sterft, of als een bevroren steak in haar sociale huurgevangenis ligt opgebaard omdat de kachel aanzetten te duur was.......... dat interesseert ze nu niet meer, want de volgende vakantie staat weer voor de deur.

Al deze deugers waren tijdens hun NSB-lidmaatschap niet bezig met het hogere doel, met een stuk medemenselijkheid of de zorg om volkomen onbekenden, zij volgde hun marsorders slechts op uit angst, maar ook in de wetenschap dat ze daarmee weer konden terugvallen in hun comfortabele ik-egoïsme.

Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.

Dat een steeds groter deel van de Nederlandse bevolking de rekeningen niet meer kan betalen, afhankelijk is van de voedselbank en zelfs hun kinderen zonder ontbijt naar school moet sturen is geen zorg voor de 'we-doen-het-voor-een-ander' geïdoctrineerden, want zolang de overheid niet zegt dat zij zich daar druk om moeten maken, bestaat deze wereld niet voor hen, en is het 'party time' as usual.

Kom bij mij dus niet meer met dat deug-excuus dat jullie je hebben 'opgeofferd' voor de rest, en dat jullie daardoor betere mensen zijn dan al die vaccin-weigeraars, want jullie ware medemenselijk gezicht begint zich nu pas te vertonen....... and it's an ugly one.

Lees meer over:
Binnenland Cultuur

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties