de dagelijkse standaard dh 00948

-Michel Mulder- Niet de natuur, maar de Nederlander is doodziek

Opiniemei 18 2023, 22:00
Het is niet de natuur die dit land steeds onleefbaarder doet worden - al probeert de groene klimaatmaffia dat wel zo te verkopen - het is de apathische, wegkijkende en laffe houding van een groot deel der Nederlanders, die dit land transformeren in DDR66 aan de Noordzee.
Geheel Nederland is getuigen geweest van de rampspoed die de Groningers heeft getroffen, van de flagrante leugens die de politiek hierin heeft verteld, en van de minachting die - met name - Mark Rutte heeft getoond voor het parlementaire instrument genaamd de enquette, maar de Nederlander zwijgt erover, omdat de aardbevingen niet de eigen woning treffen.
Heel Nederland is op dagelijkse basis getuigen van het feit dat het Kaaginet - onder haar geldverspillende leiding - al onze 'spaarpotten' leegstrooit, boven ieder plaggenhuttendorp dat maar enigszins wordt getroffen door een stormpje. Toen echter half Limburg voor de zoveelste keer onder water stond was er van potjes en strooien geen sprake, en moesten gedupeerden - tot op de dag van vandaag - het maar uitvechten met de verzekering. En de Nederlander zag dat het 'goed' was, want het water stond de meesten van hun niet tot de lippen, en zwijgt erover.
Niet alleen Nederland, nee de gehele wereld is getuigen geweest van de toeslagenaffaire, waarbij duizenden volkomen onschuldige ouders kapot gemaakt werden, en hun kinderen door de staat ontvoerd.
Wij hebben daarna de comedyshow mogen meemaken dat het kabinet Rutte 3 aftrad vanwege de toeslagenaffaire, om na een benodigde demissionaire status weer in precies dezelfde formatie aan te treden als Rutte 4. Men dronk een glas, men deed een plas en de Nederlander accepteerde dat alles bleef zoals het was.......... want zij waren tenslotte niet gelabeld als fraudeur, en hun kinderen lagen nog - voor zo lang het duurt - veilig in hun bed.
We zijn allemaal getuigen geweest - al is het moeilijk zoeken in al die zwartgelakte WOB-verzoeken - van het ongekende machtsmisbruik van o.a. Hugo de Jonge, die voor dit machtsmisbruik uiteraard niet meer verantwoordelijk is, omdat hij zijn deken van dwang nu over de woningmarkt heenlegt.
En we zwijgen erover, en accepteren dat Hugo keihard liegt over die verdwenen 5.1 miljard want the ugly truth is voor velen to hard to handle.
We zien nu dat Nederland ook volgens de 'journalisten' van de msm zo langzamerhand begint te veranderen in Pyongyang aan de Maas, nu onze Stasi-achtige spionagedienst nog vaker onze rechten wil schenden, maar we zwijgen erover, omdat ze tenslotte nog net niet bij ons op de bank zitten....... althans dat denkt die zwijgende meerderheid.
De vestiging van een dictatuur begint niet op het moment dat de leren laars van de overheidstroepen op uw strot staan, het begint in het voorzichtig zoeken naar de grenzen van de democratie, en daar stapsgewijs wat gaten in prikken, zoals Rutte al bijna 13 jaar aan het doen is.
De vestiging van een dictatuur begint op dat allervroegste moment van de leugen in de kamer, waar men tot eigen verbazing mee weg komt, om de leugen daarna tot modus operandi te promoveren.
De inrichting van een dictatuur begint met het buitenspel zetten van de parlementaire democratie, en de woede daarover weglachen door het ondemocratisch en onwettelijk handelen weg te poetsen met het label staatsgeheim, en volkomen zwartgelakte WOB-verzoeken.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
Het was Rutte die ooit Abraham Kuyper citeerde en daarmee blijk gaf van het feit dat hij exact weet op welke dictatoriale weg hij zich aan het begeven is.
De Nederlander wordt stelselmatig - ongrondwettig - verkracht, mishandeld en uitgebuit door de eigen overheid, en het merendeel buigt daarbij als een bepaald geloof naar een windstreek, omdat accepteren dat wij inmiddels in een dictatuur leven blijkbaar moeilijker te 'behappen' is, dan de dictatoriale schwanz van politiek Den Haag.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten